ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

7 πολύτιμα έλαια που θα θρέψουν σε βάθος τα μαλλιά σου


Ελένη Τσούτση

17 Ιουνίου 2023

7 πολύτιμα έλαια που θα θρέψουν σε βάθος τα μαλλιά σου
Ανακάλυψε το δικό σου αγαπημένο έλαιο

Η καθημερινότητα απαιτεί πιο εντατική περιποίηση τόσο σε πρόσωπο και σώμα όσο και στα μαλλιά. Η γρήγορη αλλαγή της θερμοκρασίας, οι βαφές, το styling και τα εργαλεία του είναι αυτά που κάνουν τα μαλλιά μας να μην αρκούνται σε ένα απλό λούσιμο και ένα conditioner.

Χρειάζονται πιο εντατική φροντίδα, ανάλογα πάντα με τον τύπο μαλλιών που έχει η καθεμία και τις ανάγκες του. Άλλες χρειάζονται extra ενυδάτωση, άλλες αναδόμηση, άλλες ανάκτηση της χαμένης λάμψης τους. Απλά βρες τι είναι αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά σου και φροντισέ τα με το κατάλληλο προϊόν.

Αυτό που σίγουρα χρειάζεται να κάνεις είναι να βάλεις στη ρουτίνα σου ένα λαδάκι, ειδικό για τα μαλλιά, πριν το καθιερωμένο styling. Είμαι σίγουρη ότι έχεις ένα ένα hair oil στο μπάνιο, επομένως κάνε τη χρήση που πρέπει. Εφάρμοσε το σε νωπά μαλλιά, πριν το στέγνωμα με το σεσουάρ. Αν χρησιμοποιήσεις σίδερο ισώματος τότε, φρόντισε να βάλεις ένα λαδάκι στα μαλλιά που να τα προστατεύει από τη θερμότητα.

Παρακάτω θα βρεις τα 7 super ενυδατικά και προστατευτικά hair oils της αγοράς για να διαλέξεις το δικό σου.

Extra tip: Και μην ξεχνάς, λίγο πριν φύγεις το πρωί από το σπίτι πάρε στα χέρια σου μία μικρή ποσότητα από το λαδάκι και πέρασε το στις άκρες για περισσότερη λάμψη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.