ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Un-Barbiecore: Το νέο manicure της Margot Robbie δεν έχει τίποτα από Barbie


Ελένη Τσούτση

15 Ιουνίου 2023

Un-Barbiecore: Το νέο manicure της Margot Robbie δεν έχει τίποτα από Barbie
Splash Ideal Images
Το φρέσκο κόκκινο mani της Margot Robbie είναι αυτό που αναζητάς αυτή την περίοδο

Ίσως η Margot Robbie να χρειαζόταν απλώς ένα διάλειμμα από το χαρακτηριστικό χρώμα της Barbie. Εξάλλου, πέρασε μήνες περιτριγυρισμένη από αποχρώσεις του ροζ στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας της Barbie. Αυτός μάλλον είναι και ο λόγος που επέλεξε ένα χρώμα manicure που δεν ανήκει στην τάση “Barbiecore”.

Η Robbie πόζαρε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, Wes Anderson's Asteroid City, με ένα μαύρο στράπλες top με μια πλισέ λευκή φούστα. Εμείς όμως εστιάσαμε στο κλασικό κόκκινο manicure που επέλεξε για να ολοκληρώσει το κομψό της outfit.

Πιο συγκεκριμένα, τα νύχια της Robbie ήταν κοντά, με ελαφρώς στρογγυλεμένο τετράγωνο σχήμα και βαμμένα ένα γυαλιστερό, κρεμώδες βαθύ κόκκινο. Το μήκος των νυχιών που επέλεξε, έκανε τα νύχια να δείχνουν φρέσκα και μοντέρνα. Εμπνεύσου λοιπόν από την Robbie και δημιούργησε ένα stylish manicure με πρωταγωνιστή το κόκκινο. Μην ξεχνάς ότι το κόκκινο εκπέμπει αισιοδοξία και ταιριάζει τέλεια σε όλες τις επιδερμίδες.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.