ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό είναι το προϊόν μακιγιάζ που πρέπει να έχεις σε όλα σου τα ταξίδια


Ελένη Τσούτση

15 Ιουνίου 2023

Αυτό είναι το προϊόν μακιγιάζ που πρέπει να έχεις σε όλα σου τα ταξίδια
Instagram/@ Nikki_Makeup
Αν πρέπει να έχεις μόνο ένα προϊόν μακιγιάζ στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις αυτό δεν είναι άλλο από το ρουζ σε μορφή stick

Επιτέλους οι καλοκαιρινές εξορμήσεις έχουν αρχίσει σιγά σιγά και αυτό σημαίνει ότι το πακετάρισμα θα γίνει μια πιο συχνή συνήθεια. Όποια λατρεύει να φτιάχνει βαλίτσα να σηκώσει το χέρι! Χμ.. μάλλον οι περισσότερες θεωρούμε αυτή τη διαδικασία κουραστική. Έτσι το μόνο που μπορεί να μας διευκολύνει είναι τα εξής: να μην κουβαλάμε όλη τη ντουλάπα μας και φυσικά να αρκεστούμε σε ένα νεσεσέρ μόνο με τα απαραίτητα. Άλλωστε οι διακοπές είναι για να χαλαρώνουμε και όχι για να καθόμαστε με τις ώρες μπροστά από τον καθρέφτη για να πετύχουμε το eyeliner.

Ένα προϊόν μακιγιάζ που θα μας σώσει στην κυριολεξία είναι το ρουζ σε μορφή stick αφού πρόκειται για ένα πολυεργαλείο. Κάνει τη δουλειά δύο ή τριών ξεχωριστών προϊόντων καθώς λειτουργεί ως ρουζ, κραγιόν και σκιά ματιών. Για να του χαρίσουμε λοιπόν μια πιο φρέσκια και ζωηρή πινελιά στην επιδερμίδα μας, χρησιμοποιούμε το ρουζ, το οποίο θα φωτίσει τα χαρακτηριστικά μας παράλληλα θα προσφέρει μια αίσθηση υγείας και φυσικής λάμψης.

Παρακάτω θα βρεις υπέροχες μεταξένιες αποχρώσεις από πολυτελή ρουζ με τέλεια σύνθεση.

1. NYX PROFESSIONAL MAKEUP WONDER STICK BLUSH - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

2. Anastasia Beverly Hills Stick Blush - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

3. Cheeky Tint Blush Stick Cream Blush - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.