ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Κάια Γκέρμπερ, με χρυσόξανθα μαλλιά, δείχνει τελείως διαφορετική


Ελένη Τσούτση

29 Ιουνίου 2023

Η Κάια Γκέρμπερ, με χρυσόξανθα μαλλιά, δείχνει τελείως διαφορετική
Instagram/@ kaiagerber
Η Κάια Γκέρμπερ είπε «αντίο» στο καστανό και δοκίμασε το ξανθό που θα λατρέψεις

Τα ξανθά μαλλιά το καλοκαίρι αποκτούν περισσότερη δυναμική και έχουν χωρίς αμφιβολία την τιμητική τους. Η Κάια Γκέρμπερ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία που κρύβει το ξανθό, όπως αποδεικνύεται από τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της. Όταν σκέφτεσαι τη Γκέρμπερ, πιθανότατα να σου έρχονται πρώτα στο μυαλό τα μακριά, πλούσια καστανά μαλλιά της όπως της μαμάς της Σίντι Κρόφορντ. Πλέον όμως αυτό δεν ισχύει!

Το μοντέλο έχει τώρα ένα υπέροχο χρυσό ξανθό χρώμα που στην αντανάκλαση του ήλιου δείχνει ακόμη πιο φωτεινό. Μέσα από τα Instagram Stories της αποκάλυψε την νέα fresh εικόνα της και το μόνο βέβαιο είναι ότι συμφωνούμε με την απόφασή της.

Το χρώμα φαίνεται φυσικό και ζωντανό, λες και το απέκτησε από την ηλιοθεραπεία στις διακοπές της. Αυτό ακριβώς είναι και το μυστικό σε κάθε βαφή να αντανακλά ένα αβίαστο αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο χρώμα φωτίζει ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά της και αναδεικνύει τον πιο natural εαυτό της!

Jenny.Gr
Instagram/@kaiagerber

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα καλύτερα λαδάκια για τα ξανθά μαλλιά σου:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.