ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Κέιτ Μίντλετον: Τα ξανθά highlights είναι η τέλεια πρόταση για κάθε καστανή


Ελένη Τσούτση

13 Ιουλίου 2023

Κέιτ Μίντλετον: Τα ξανθά highlights είναι η τέλεια πρόταση για κάθε καστανή
GettyImages
Αυτή η κομψή αλλαγή θα αναβαθμίσει τα καστανά σου μαλλιά

H Κέιτ Μίντλετον ως μέλος της βασιλικής οικογένειας κάνει τις πιο safe beauty αλλαγές που πάντα τις χαρακτηρίζει η κομψότητα. Έτσι, έκανε και πρόσφατα με μια αλλαγή στα μαλλιά της εν όψει του καλοκαιριού. Πιο συγκεκριμένα, θέλησε να δώσει λίγο φως και ζωντάνια στο πρόσωπό της δοκιμάζοντας ξανθά διακριτικά highlights. Άλλωστε, οι υπερβολές δεν ταιριάζουν στο βασιλικό πρωτόκολλο που ακολουθεί πιστά.

Τα minimal ξανθά highlights είναι ιδανική πρόταση αν έχεις και εσύ καστανά μαλλιά και τώρα το καλοκαίρι θέλεις να τα αναβαθμίσεις, χωρίς όμως να κάνεις κάποια δραματική αλλαγή. Οι ξανθές ανταύγειες στα μαλλιά της δημιουργούν ένα super και άκρως φωτεινό καστανό αποτέλεσμα. Μοιάζει σαν ορισμένες τούφες να τις έχει ανοίξει ο ήλιος, κάποιες ελάχιστα, ενώ κάποιες παραμένουν στο φυσικό ανοιχτό καστανό τους χρώμα, όπως είναι η ρίζα της.

Plus, αυτή η τεχνική δεν ταλαιπωρεί την τρίχα και χαρίζει extra στιλ στην συνολική εικόνα. Η εμφάνιση της Κέιτ είναι το σημάδι για να κλείσεις τώρα ραντεβού με τον κομμωτή σου!

Δες στην παρακάτω gallery: Τα πιο κολακευτικά κουρέματα για γυναίκες άνω των 60

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.