ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Birkin bangs: Κομψές, ανεπιτήδευτες και εμπνευσμένες από την θρυλική Τζέιν Μπίρκιν


Ελένη Τσούτση

17 Ιουλίου 2023

Birkin bangs: Κομψές, ανεπιτήδευτες και εμπνευσμένες από την θρυλική Τζέιν Μπίρκιν
Instagram/@ aeworld_mag
Το όνομά της είναι συνώνυμο της ομορφιάς μιας ολόκληρης εποχής

Η Τζέιν Μπίρκιν εκτός από διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια, αποτέλεσε τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 ένα από τα μεγαλύτερα beauty icons και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Το προσωπικό της στιλ αναδείκνυε την έντονη προσωπικότητά της .Το όνομά της έχει συνδεθεί με τη τσάντα του γνωστού γαλλικού οίκου Hermes. H Birkin bag είναι κλασική αξία πια στην παγκόσμια μόδα και η έμπνευσή της ήρθε τυχαία από την ίδια την Τζέιν Μπίρκιν .

Οι χαρακτηριστικές της αφέλειες ταίριαζαν απόλυτα με το μποέμ στιλ της και μέχρι σήμερα είναι σημείο αναφοράς στον κόσμο της ομορφιάς. Οι hairstylists λατρεύουν πραγματικά τις εμβληματικές της αφέλειες και παραμένουν μια διαχρονική επιλογή.

Jenny.Gr
Instagram/@ aeworld_mag

Αν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο λόγος που οι “Birkin bangs” έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα: Είναι ανεπιτήδευτες και κομψές και αυτό είναι το απόλυτο μυστικό. Τα χαλαρά μακριά μαλλιά της ακολουθούσαν τη φιλοσοφία των 60’s, με μια αίσθηση ελευθερίας και καμία υπερβολή. Η απλότητα κέρδιζε πάντα και ήταν κάτι που πίστευε σε όλη τη διάρκεια της ζωής της.

Jenny.Gr
Instagram/@ aeworld_mag

Η Μπίρκιν έμεινε πιστή για δεκαετίες στις iconic αφέλειες που αποτέλεσαν statement σημείο της εικόνας της. Έδειχναν πάντα ανάλαφρες αλλά με έναν ξεχωριστό τρόπο, τόσο γοητευτικό. Το πιο ζηλευτό ήταν ότι έδειχναν σαν να στέγνωσαν φυσικά από ένα απαλό αεράκι.

Jenny.Gr
Instagram/@ aeworld_mag

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.