ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Babylights: H πιο hot τάση για να φωτίσεις το χρώμα των μαλλιών σου


Ελένη Τσούτση

25 Ιουλίου 2023

Babylights: H πιο hot τάση  για να φωτίσεις το χρώμα των μαλλιών σου
Instagram/@ lolo_bravoo
Τα babylights είναι η απόλυτη τάση και γι’ αυτό το καλοκαίρι

Όταν θέλουμε να δώσουμε λίγη ένταση στο πρόσωπο αλλά εξακολουθούμε να μη μπορούμε να συμβιβαστούμε με τίποτα με τις κλασικές τεχνικές highlights, η καλύτερη λύση όλων δεν είναι ούτε τα sunkissed highlights ούτε το bronde. Αυτό που ζητάμε δεν είναι τίποτα άλλο από τα babylights!

Η τάση που εδραιώθηκε τα τελευταία χρόνια, αυτή την περίοδο είναι στα καλύτερά της γιατί, πολύ απλά, αυτή είναι η ιδανική εποχή για να πειραματιστεί κανείς μαζί της. Η ιδέα της τεχνικής βασίζεται στο χρώμα που έχει ένα παιδί μικρής ηλικίας , όπου η περίμετρος των μαλλιών του έχει φυσικές, πιο ανοιχτόχρωμες, από την περιοχή κοντά στη ρίζα, ανταύγειες. Με το κατάλληλο μοίρασμα από τα κατάλληλα χέρια, το τελικό αποτέλεσμα έχει μία εξαιρετική φυσικότητα και δίνει ωραία ένταση στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Αν η βάση σου είναι ανοιχτή, τα babylights θα δημιουργήσουν ένα ομοιόμορφο contrast που θα το λατρέψετε. Αν είναι πιο σκούρα θα σας προσφέρει ένα πιο έντονο αποτέλεσμα από αυτό που θα είχες αν επέλεγες τα sunkissed highlights! Σε κάθε περίπτωση, εγγυώνται ένα δεντυπωσιακό hair look που θα συνδυάζει την αγνότητα με τη δυναμική θηλυκότητα. Αυτό που ζητάς κάθε καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.