ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Έχεις στρογγυλό πρόσωπο; Αυτά τα στιλ αφέλειας σου ταιριάζουν


Ελένη Τσούτση

19 Ιουλίου 2023

Έχεις στρογγυλό πρόσωπο; Αυτά τα στιλ αφέλειας σου ταιριάζουν
GettyImages
Παρακάτω θα βρεις τα στιλ αφελειών που ταιριάζουν στα στρογγυλά πρόσωπα

Οι αφέλειες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσεις στιλ στην εμφάνισή σου. Άλλωστε συνεχίζουν και αυτή τη σεζόν να είναι μέσα στις κυρίαρχες τάσεις και πολλές γυναίκες επιθυμούν να τις δοκιμάζουν αλλά ίσως διστάζουν καθώς σκέφτονται ότι δεν έχουν το ιδανικό σχήμα προσώπου. Αυτό όμως αποτελεί έναν μύθο καθώς οι αφέλειές έχουν πολλές εκδοχές, έτσι ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα αλλά πρέπει να βρεις το ιδανικό στιλ που σου ταιριάζει. Ασχέτως με το μήκος μαλλιών, οι αφέλειες αποτελούν ένα στοιχείο που μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση και το κούρεμά σου, ανάλογα με το πως θα τις χτενίσεις.

Σήμερα θα κάνουμε focus στα στιλ αφέλειας που μπορείς να κάνεις αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο. Ο στόχος της αφέλειας είναι να επιμηκύνει το πρόσωπο και να αναδείξει ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά. Το στρογγυλό πρόσωπο έχει ίδιο πλάτος στο επάνω και στο κάτω μέρος, αλλά έντονα ζυγωματικά. Επομένως θα πρέπει να επιλέξεις έναν τύπο αφελειών που να μην τονίζει τα ζυγωματικά, αλλά να δίνει την ψευδαίσθηση ενός μακρόστενου και πιο λεπτού προσώπου.

Παρακάτω θα βρεις όλα τα στιλ αφέλειας που ταιριάζουν στα στρογγυλά πρόσωπα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.