ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Έμιλι Ραταϊκόφσκι έγινε κοκκινομάλλα και νιώθει τα μαλλιά της πιο λαμπερά από ποτέ


Ελένη Τσούτση

20 Ιουλίου 2023

H Έμιλι Ραταϊκόφσκι έγινε κοκκινομάλλα και νιώθει τα μαλλιά της πιο λαμπερά από ποτέ
Instagram/@Emily Ratajkowski
H Έμιλι Ραταϊκόφσκι έγινε κοκκινομάλλα και μας δείχνει ότι το κόκκινο θα συνεχίσει να μας απασχολεί και την επόμενη σεζόν

H Έμιλι αγαπά τις αλλαγές στα μαλλιά της και τολμά συχνά να κάνει ανατρεπτικούς πειραματισμούς. Αν ανήκεις λοιπόν στο club των πιο διστακτικών ίσως σε πείσει να κάνεις μια έστω μικρή αλλαγή που θα αναβαθμίσει το στιλ σου. Μέσα στη σεζόν την είδαμε να δοκιμάζει μακριές αφέλειες που τη μεταμόρφωσαν κυριολεκτικά και ανέδειξαν την πιο girly πλευρά της και τώρα αποφάσισε να κάνει το νούμερο 1 χρώμα μαλλιών για το 2023 που δεν είναι άλλο από το κόκκινο.

Η νέα της απόχρωση είναι είναι χάλκινη αλλά με σκούρους υποτόνους. Αυτό που κάνει τη διαφορά στο συγκεκριμένο hair look είναι η σκούρα ρίζα, η οποία δεν είναι τυχαία επιλογή καθώς έτσι το χρώμα δεν θέλει τόση συχνή συντήρηση. Είναι ένα trick που μπορείς να ζητήσεις και εσύ από τον κομμωτή σου, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.

Τα κόκκινα μαλλιά μπορεί να σε βγάλουν από το comfort zone σου, ειδικά αν είσαι μελαχρινή ή ξανθιά καθώς πρόκειται για μια μεγάλη αλλαγή. Πριν όμως πάρεις τη μεγάλη απόφαση πρέπει να σκεφτείς: αν πραγματικά σου ταιριάζει το κόκκινο χρώμα με την επιδερμίδα σου αλλά και το χρώμα των φρυδιών σου. Οι experts τονίζουν ότι η πεποίθηση ότι οι κόκκινες αποχρώσεις είναι ιδανικές μόνο για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες είναι ένας μύθος. Το μυστικό είναι η σωστή εκδοχή του κόκκινου που θα επιλέξεις.

Βρες στην παρακάτω gallery: Οι οροί μαλλιών που θα χαρίσουν ξανά ζωή στα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.