ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Μανικιούρ: 5 funky ιδέες για να υποδεχτείς τον Αύγουστο με στιλ


Ελένη Τσούτση

1 Αυγούστου 2023

Μανικιούρ: 5 funky ιδέες για να υποδεχτείς τον Αύγουστο με στιλ
Instagram/@ alenavbas
O Αύγουστος είναι ο μήνας της χαράς και ακόμη και το μανικιούρ σου πρέπει να είναι happy

Τα πιο έντονα χρώματα και τα πιο παιχνιδιάρικα σχέδια ταιριάζουν στον Αύγουστο αφού είναι ο μήνας της ανεμελιάς και της χαράς. Οι διακοπές πλησιάζουν και αν αναζητάς ένα funky μανικιούρ, σου έχουμε τις ωραιότερες προτάσεις που θα δώσουν στιλ στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Είναι η στιγμή για να αφήσεις για λίγο πίσω σου τις πιο minimal επιλογές και τα nude nails. Το colorblocking και τα σχέδια σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις.

Από τις παστέλ αποχρώσεις, μέχρι τις έντονες neon, υπάρχουν αρκετές επιλογές και σίγουρα μία ταιριάζει και στη δική σου αισθητική. Αν θέλεις να ξεφύγεις από cliche επιλογές όπως το κόκκινο, το καλοκαιρινό λευκό, τα ημιδιάφανα χρώματα, τόλμησε έναν συνδυασμό χρωμάτων. Να θυμάσαι ότι ένα μοντέρνο χρώμα, ισορροπεί με τετραγωνισμένα, κοντά νύχια. Πριν τις διακοπές σου λοιπόν κλείσε ένα ραντεβού για περιποίηση άκρων και επέλεξε μία από τις προτάσεις που σου δείχνουμε παρακάτω. Φυσικά μπορείς να επιλέξεις διαφορετική απόχρωση για τα χέρια και τα πόδια σου.

Οι επιλογές είναι πολλές, κάθε γυναίκα επιλέγει αυτό που της ταιριάζει περισσότερο. Αλήθεια εσυ ποιο σχέδιο ξεχώρισες;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.