ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Χάλι Μπέρι ποζάρει με άφρο μαλλιά - To hair look που λατρεύει ο συντροφός της


Ελένη Τσούτση

7 Αυγούστου 2023

H Χάλι Μπέρι ποζάρει με άφρο μαλλιά - To hair look που λατρεύει ο συντροφός της
Instagram/@Halle Berry
H Χάλι Μπέρι φωτογραφίζεται με άφρο μαλλιά και είναι μία άλλη

Είναι η εποχή του Λέοντα, που σημαίνει ότι πλησιάζουν και τα γενέθλια της Χάλι Μπέρι. Καθώς ανυπομονεί να γιορτάσει τα 57α της γενέθλια, η ηθοποιός ζει την καλύτερη ζωή της. Πρόσφατα, ανέβασε μια της selfie στο Instagram χωρίς μακιγιάζ όπως μας έχει συνηθίσει αλλά και με άφρο μαλλιά που δεν μας έχει συνηθίσει.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, κατάφερε με μία της ανάρτησή της να μας ενθουσιάσει δείχνοντάς μια άλλη εκδοχή της, πιο φυσική και απόλυτα ο εαυτός της. Κάτω από τη σπάνια φωτογραφία που μοιράστηκε με το κοινό της έγραψε: : «Κυριακάτικη εξυπηρέτηση... ο άντρας μου το λατρεύει αυτό. Προωθήστε όλα τα παράπονα σε αυτόν» αναφερόμενη στον Βαν Χαντ. Εμείς πάντως δεν θα του κάνουμε κανένα παράπονο αφού είναι πραγματικά υπέροχη με τα άφρο μαλλιά της!

Η 56χρονη Αμερικανίδα φωτογραφίζεται με το νέο της look και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ενώ φορά ένα κόκκινο καρό πουκάμισο.

Nα σου θυμίσουμε, ότι η Μπέρι και το προηγούμενο καλοκαίρι είχε κάνει μια ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της. Η σταρ πειραματίζεται τελευταία, συχνά με τα μαλλιά της κι ό,τι κι αν κάνει, της πηγαίνει μοναδικά. Πόζαρε με ξανθές μπούκλες αλλά και με ίσια μαλλιά. Κάθε της αλλαγή στην εξωτερική της εικόνα αποτελεί έμπνευση και είναι η πιο κατάλληλη εποχή για πειραματισμούς λίγο πριν τις διακοπές.

Η όμορφη ηθοποιός είχε ανεβάσει μάλιστα στα social μια φωτογραφία από το μπάνιο του σπιτιού της, δείχνοντας ποια κρέμα μαλλιών είναι η αγαπημένη της. Πρόκειται για τη μάσκα μαλλιών "Mother Earth" της εταιρείας TPH BY TARAJI, η οποία έχει φυσικά συστατικά και είναι η νέα αγαπημένη μανία πολλών celebrities. H συγκεκριμένη μάσκα είναι ιδανική για σγουρά μαλλιά και βοηθά τις μπούκλες να «σχηματίζονται» χωρίς δυσκολία.

Βρες στην παρακάτω gallery τις καλύτερες μάσκες μαλλιών για βαθιά θρέψη και επίλεξε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο με τις αναγκές σου:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.