CELEBRITIES

H μεταμόρφωση στο hair look της Halle Berry είναι η αλλαγή που ίσως θες να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι


JTeam

8 Αυγούστου 2022

H μεταμόρφωση στο hair look της Halle Berry είναι η αλλαγή που ίσως θες να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι
Instagram/ halleberry
Θα σε κάνει να κλείσεις πιο άμεσα ραντεβού στο κομμωτήριο

Η Halle Berry τον τελευταίο καιρό, έχει διάθεση για ανανέωση και οτιδήποτε δοκιμάζει επάνω της, της πηγαίνει απίστευτα. Η πιο πρόσφατη αλλαγή της αφορά τα μαλλιά της, στα οποία έκανε μωβ ανταύγειες και προκάλεσε αμέτρητα σχόλια θαυμασμού από τους fans της.

«Ξέρω ότι μοιάζω σαν να μην κάνω τίποτα, αλλά τα μαλλιά μου είναι αρκετά απασχολημένα», έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα της δημοσιεύσης που δείχνει την επιτυχημένη μεταμόρφωσή της.

Η star πειραματίζεται τελευταία, συχνά με τα μαλλιά της κι ό,τι κι αν κάνει, της πηγαίνει μοναδικά. Πριν λίγο καιρό, πόζαρε με ξανθές μπούκλες αλλά και με ίσια μαλλιά. Κάθε της αλλαγή στην εξωτερική της εικόνα αποτελεί έμπνευση και είναι η πιο κατάλληλη εποχή για πειραματισμούς λίγο πριν τις διακοπές.

Η όμορφη ηθοποιός στην πρώτη καραντίνα, είχε ανεβάσει στα social μια φωτογραφία από το μπάνιο του σπιτιού της, δείχνοντας ποια κρέμα μαλλιών είναι η αγαπημένη της.

Jenny.Gr

Πρόκειται για τη μάσκα μαλλιών "Mother Earth" της εταιρείας TPH BY TARAJI, η οποία έχει φυσικά συστατικά και είναι η νέα αγαπημένη μανία πολλών celebrities. H συγκεκριμένη μάσκα είναι ιδανική για σγουρά μαλλιά και βοηθά τις μπούκλες να «σχηματίζονται» χωρίς δυσκολία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.