ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα bronzers που θα σου δώσουν το ηλιοκαμμένο look που ονειρεύεσαι


Ελένη Τσούτση

8 Αυγούστου 2023

Τα bronzers που θα σου δώσουν το ηλιοκαμμένο look που ονειρεύεσαι
Instagram/@ chloelecareux
Τα bronzers είναι το must του καλοκαιριού και αν ακόμη δεν έχεις στην συλλογή σου κάποιο, η παρακάτω λίστα θα σε εμπνέυσει

Τα bronzers απογειώνουν κάθε καλοκαιρινό μακιγιάζ με τις πιο απλές κινήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που το λατρεύουμε! Αν ακόμη δεν έχεις μαυρίσεις αφού οι διακοπές σου ίσως αργούν, το μαγικό bronzer είναι εδώ για σένα. Άλλωστε το λαμπερό, ηλιοκαμένο πρόσωπο είναι αυτό που κυριαρχεί σαν τάση και αυτό το καλοκαίρι. Από το πρωί ως το βράδυ, το bronze makeup είναι ιδανικό και με λίγες προσθαφαιρέσεις, ανάλογα την περίσταση θα γίνει το αγαπημένο σου beauty look. Δες παρακάτω βήμα- βήμα πώς να αναδείξεις την bronze θεά που κρύβεις μέσα σου!

Για να δημιουργήσεις την τέλεια βάση στο πρόσωπό, δώσε μεγάλη βάση στη λεπτομέρεια. Πριν απλώσεις το make up, εφάρμοσε μια απλή τεχνική για να φωτίσεις και να αναδείξεις τα σημεία του προσώπου που χρειάζονται έμφαση όπως κάτω από τα μάτια, τα ζυγωματικά και το πόδι της χήνας – ένα τέτοιο προϊόν είναι το highlighter, έχει κρεμώδη υφή και στοιχεία που ιριδίζουν και προσφέρουν λάμψη και φωτεινότητα. Τέλος, για να τονίσεις τα ζυγωματικά, επέλεξε ρουζ που προσφέρουν λάμψη σε αποχρώσεις του κοραλί ή ροδακινί, ενώ για πιο έντονο αποτέλεσμα, ενώ προτίμησε τα bronzers που δημιουργούν το ηλιοκαμένο φινίρισμα.

Estée Lauder Bronze Goddess Healthy Glow Bronzer - Deep - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αυτή η παλέτα τα περιλαμβάνει όλα, ένα ρουζ, ένα bronzer και ένα highlighter. Εφαρμόζονται ξεχωριστά ή και συνδυαστικά για φυσική και υγιή λάμψη. Λάμψε το πρωί με πιο απαλούς, ζεστούς τόνους. Παίξτε το βράδυ και ανεβάστε τη θερμοκρασία στα ύψη.

Diοr Forever Natural Bronze Powder Bronzer - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Η πούδρα μαυρίσματος Dior Forever Natural Bronze αναδημιουργεί σε ένα μόνο βήμα το χάδι του ήλιου στο δέρμα για μια επιδερμίδα ζωηρά ακτινοβόλα. Απαλή και ανάλαφρη, η υφή της πούδρας γίνεται απρόσκοπτα ένα με το δέρμα για φυσικό, μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Εμπλουτισμένη με λουλούδι άγριου πανσέ, η Dior Forever Natural Bronze διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση του δέρματος για αισθησιακή άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Kiko Milano Silky Glow Baked Bronzer 01 Warm Sienna - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Ιδανικό για να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου και να δώσεις στο πρόσωπο μια φυσική και λαμπερή, ηλιοκαμένη όψη.

Συνδύασε τα λαμπερά ζυγωματικά με μία υπέροχη μπρονζέ σκιά της DUST+CREAM.

DUST+CREAM LOOSE ΣΚΙΑ ΝΟ 03 SUNKISSED - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Σκιές loose με λεπτή υφή, έντονη απόδοση και μεγάλη διάρκεια. Έχουν μικρούς κόκκους glitter που λάμπουν στο φως και προσφέρουν εντυπωσιακή λάμψη. Μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων, από απαλές έως και πιο έντονες, για να δημιουργήσεις πολλά διαφορετικά πανέμορφα look.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.