ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Έχεις μακριά μαλλιά; 5 stylish χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσεις


Ελένη Τσούτση

18 Αυγούστου 2023

Έχεις μακριά μαλλιά; 5 stylish χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσεις
Instagram/ @oliviatps
Αν έχεις μακριά μαλλιά και αναζητάς ιδέες για ιδιαίτερα και cool χτενίσματα, σου έχουμε παρακάτω τις τέλειες προτάσεις

Το καλοκαίρι αν έχεις μακριά μαλλιά είναι πολύ εύκολο να πεις ναι σε ένα ατημέλητο κότσο αλλά αν σκεφτείς πόσες επιλογές έχεις στην πραγματικότητα τότε σίγουρα θα προτιμήσεις κάτι διαφορετικό. Από πλεξούδες μέχρι αλογοουρές, αναζητήσαμε 5 εύκολα, γρήγορα και stylish χτενίσματα για μακριά μαλλιά για να σου δώσουμε μια δόση έμπνευσης που σίγουρα χρειάζεσαι στην καθημερινότητα σου.

Όποιο και αν είναι το κούρεμα σου, οι επιλογές για εντυπωσιακά καθημερινά ή βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά είναι αμέτρητες. Άλλωστε το μήκος των μακριών μαλλιών δίνει την δυνατότητα για μεγαλύτερη δημιουργικότητα, παίζοντας τόσο με τα ίσια, όσο και με τα σπαστά ή σγουρά μαλλιά.

Χρησιμοποιήσε αξεσουάρ, κάνε αλογοουρές με ένα twist και εμπνεύσου από τα It girls του Instagram ώστε να δημιουργήσεις τα δικά σου μοναδικά hair looks. Ακόμη και για έναν γάμο, αυτά τα πανεύκολα χτενίσματα, είναι σίγουρο ότι θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.