ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Half-Moon Nails: Επανέρχεται και θα είναι η μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου


Ελένη Τσούτση

15 Αυγούστου 2023

Half-Moon Nails: Επανέρχεται και θα είναι η μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου
Instagram/@bizceizleyin
Το nail trend που θα λατρέψεις τη νέα σεζόν είναι εδώ

Όταν πρόκειται για τάσεις ομορφιάς, δεν είναι ασυνήθιστο να εμπνευστούμε από το παρελθόν για να δημιουργήσουμε το επόμενο viral look, ειδικά στο μανικιούρ. Στην πραγματικότητα, πολλοί nail artists βασίζονται σε ρετρό τάσεις για να κάνουν τα σχέδιά τους. Αυτό ακριβώς συνέβη και με το half-moon μανικιούρ. Κλασικό και απλό, το συγκεκριμένο trend συνδυάζει πλούσια χρώματα και είναι πιο ανανεωμένο.

Αν θέλεις να τα κάνεις μόνη σου, βασική προϋπόθεση είναι να έχεις μαζί σου τα αυτοκόλλητα που θα σε βοηθήσουν να σχηματίσεις την καμπύλη. Ξεκόλλησε τα όταν η βάση στεγνώσει, διόρθωσε αν χρειαστεί με ασετόν και στη συνέχεια βάψε τη ρίζα του νυχιού με το χρώμα που επιθυμείς ή άφησε τη διάφανη, εφαρμόζωντας μόνο το γυαλιστικό.

Plus, αυτό το μανικιούρ ταιριάζει τέλεια σε όλα τα μήκη και τα σχήματα νυχιών, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα nail art όπως το color-blocking ή το γαλλικό. Μπορεί να είναι στρογγυλά, οβάλ, μικρά ή μεσαία, μόνο με περίγραμμα ή και γεμισμένα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.