ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Shadow Bangs: To hair trend που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο


JTeam

23 Αυγούστου 2023

Shadow Bangs: To hair trend που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο
Instagram @sukiwaterhouse
Πάρε έμπνευση και κόψε τη φράντζα που σου αξίζει

Η νέα σεζόν πλησιάζει όλο και περισσότερο, κι είναι αδύνατο να αγνοήσεις τα σημάδια που ουρλιάζουν να κόψεις φράντζα. Κάθε χρόνο λες ότι δεν θα το κάνεις, κάθε χρόνο καταλήγεις να κάνεις δοκιμές μπροστά στον καθρέφτη και, τελικά, να κλείνεις ραντεβού στο κομμωτήριο. Τώρα, το επόμενο κούρεμά σου θα έχει shadow bangs, το νέο viral trend που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο.

Οι shadow bangs είναι μία πιο ήπια μετάβαση στον κόσμο της φράντζας. Δεν μοιάζουν με τις έντονες, κοντές αφέλειες – είναι πιο μακριές, ξεκινώντας από το ύψος των φρυδιών, και δίνουν σχήμα και κίνηση στα μαλλιά, ενώ συνοδεύονται από μπροστινά layers που τονίζουν τις γωνίες του προσώπου.

Το τόλμησε η Ριάνα, το έκανε η Μπίλι Άιλις. Μήπως είσαι η επόμενη; Είναι ο πιο απλός τρόπος να ανανεωθείς και να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, χωρίς μεγάλες αλλαγές. Όχι απλώς είναι πανεύκολο το styling, αλλά σου δίνουν κι επιλογές. Θέλεις να σου καλύπτουν όλο το μέτωπο; Να τις βάλεις στο πλάι; Να φαίνονται μερικές τούφες από ‘δω κι από ‘κει; Τα έχεις όλα.

@bomanesalonla Universally flattering bangs by @yourhairmom #BOMANESALON #hairbangs #babybangs ♬ Unforgettable (feat. Swae Lee) - French Montana

@rileyhubatka

WATCH THE WHOLE THING BEFORE U CUT UR BANGS BY URSELF

♬ original sound - riley

Πώς να πετύχεις το τέλειο styling

Για το τέλειο hair look με shadow bangs, δεν έχεις παρά να πάρεις τη μεγάλη, στρογγυλή βούρτσα και το πιστολάκι. Χτενίζεις προς τα πίσω, με έμφαση στη ρίζα για όγκο, ενώ ταυτόχρονα ισιώνεις τις φύτρες που πετάνε. Βάζεις και θερμοπροστατευτικό, κι είσαι έτοιμη, λες και βγήκες μόλις από κομμωτήριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.