ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Waterfall Bangs: H νέα τάση στα μαλλιά θέλει μακριές φράντζες και '70s αισθητική


Στεφανία Παπαδημητρίου

30 Ιουνίου 2023

Waterfall Bangs: H νέα τάση στα μαλλιά θέλει μακριές φράντζες και '70s αισθητική
Οι αδελφές των curtain bangs είναι εδώ. Πάρε ιδέες, φίλη, και κάνε τη φράντζα σου να μοιάζει με τον Νιαγάρα

Αν μπορείς να πεις ότι υπάρχει μία τάση στα μαλλιά για το 2023, αυτή είναι η φράντζα – και καν’ την όπως θες. Από curtain bangs μέχρι micro fringe, τα κοντά μήκη στο μπροστινό μέρος του προσώπου είναι σέξι και κομψά, ταυτόχρονα. Άσε που δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι που θα σου ταιριάζει. Τώρα, έρχονται οι Waterfall Bangs να σε μετατρέψουν σε icon των ‘70s.

Να ξεκινήσουμε από το βασικό: Τι ακριβώς είναι οι Waterfall Bangs; (Θα τις αποκαλούσαμε φράντζα καταρράκτη αλλά, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι κάπως αστείο).

Πρόκειται για φτάντζες λίγο πιο μακριές από το κανονικό – θυμάσαι το κούρεμα που βλέπεις παντού στο FY Page σου στο TikTok; Ε, αυτό είναι. Κι ενώ ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών, η αλήθεια είναι πως φαίνεται ιδανικό για τα μακριά κουρέματα με πολλά layers, χτενισμένα σε beachy waves τώρα που είναι και καλοκαίρι.

Οι Waterfall Bangs είναι οι χίπισσες αδελφές των curtain bangs. Η βασική τους διαφορά, είναι πως οι τελευταίες πέφτουν στο μπροστινό μέρος του μετώπου, ενώ τα πλαϊνά ανακατεύονται τέλεια με τα υπόλοιπα μαλλιά σου. Οι πρώτες, πάλι, είναι πιο ήπιες – ήρεμες, αν προτιμάς – και σου ταιριάζουν απίστευτα αν έχεις χωρίστρα στη μέση, καθώς δίνουν όγκο, ειδικά αν τις γυρίσεις προς τα μέσα.

Η Ντούα Λίπα το έκανε, η JLo το έκανε - εσύ τι περιμένεις; Πάρε ιδέες, φίλη, και κάνε τη φράντζα σου να μοιάζει με τον Νιαγάρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.