ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το κούρεμα που ταιριάζει ιδανικά στα σγουρά μαλλιά


Ελένη Τσούτση

2 Σεπτεμβρίου 2023

Το κούρεμα που ταιριάζει ιδανικά στα σγουρά μαλλιά
Instagram/ @taylor_hill
Έχεις πολύ σγουρά μαλλιά και αναζητάς το ιδανικό κούρεμα που θα σε ανανεώσει πλήρως τη νέα σεζόν; Σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για να επιλέξεις την αγαπημένη σου

Θυμάσαι το αγαπημένο "Flashdance", αν ναι τότε θυμάσαι και τη μοναδική Alex Owens με το καταπληκτικό σγουρό της hairstyle, το οποίο ήταν φιλαριστό. Οι μπούκλες ήταν απαλές, ενώ ο όγκος δεν έλειπε από τις ρίζες των μαλλιών της. Το bob hairstyle το συναντάμε και στα σγουρά μαλλιά και το επιλέγουν κυρίως οι γυναίκες που δε φοβούνται το volume hairstyle. Προσοχή ωστόσο, καθώς μιλάμε για αρκετό όγκο στα μαλλιά! Παίξε με τη φράντζα σου, φέρτη την στο πλάι για πιο sexy διάθεση.

Και φυσικά εκτός από το καρέ, της μόδας είναι και οι αφέλειες, οι οποίες και στα σγουρά μαλλιά πρέπει να είναι μακριές. Καλό είναι να έχουν όγκο και δεν πρέπει να είναι σε ένα μάκρος. Φιλαριστές αφέλειες, τις οποίες ενισχύουμε στις ρίζες με hairstyle για cool φινίρισμα.

General Info: Ανεξάρτητα από το κούρεμα που θα επιλέξεις, αν θα τα κάνεις κοντά ή μακριά τα μαλλιά σου, το tip που πρέπει να κρατήσεις είναι ότι η φυσικότητα των σγουρών μαλλιών σου πρέπει να διατηρηθεί. Αν κάτι πρέπει να κάνεις είναι να ενισχύσεις τον όγκο τους, με τη βοήθεια του κατάλληλου hairspray ή ακόμα και με salt spray!

Πάρε όσο inspo χρειάζεσαι από τις παρακάτω ιδέες:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.