ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα κοντά νύχια είναι το μεγαλύτερο trend του φθινοπώρου και είναι επίσημο


Ελένη Τσούτση

4 Σεπτεμβρίου 2023

Τα κοντά νύχια είναι το μεγαλύτερο trend του φθινοπώρου και είναι επίσημο
Instagram/@ harrietwestmoreland
Το επόμενο μανικιουρ σου πρέπει να ακολουθεί την μεγαλύτερη τάση της σεζόν, αν θέλεις να είναι κομψό και stylish

Ένα μοντέρνο και chic μανικιούρ, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει ένα συγκεκριμένο σχήμα, σύμφωνα με τους nail artists. Τα κοντά νύχια είναι οι πρωταγωνιστές του φθινοπώρου και είναι επίσημο. Αφήνουμε για λίγο στην άκρη τα μακριά νύχια και δίνουμε την ψήφο εμπιστοσύνης μας σε ένα καθαρό κοντό mani.

«Ξέρω ανθρώπους που μπορούν να κάνουν τα πάντα με μακριά νύχια και μετά έχεις ανθρώπους, όπως εγώ, που δεν μπορούν να λειτουργήσουν», δηλώνει η nail artist Betina Goldstein στην British Vogue. «Δουλεύω συνεχώς με τα χέρια μου, μαγειρεύω, ασχολούμαι με την κηπουρική και ζωγραφίζω, έτσι νιώθω πιο άνετα να λειτουργώ στην καθημερινότητά μου με πιο κοντά νύχια»

Η Nail artist Κιουνί Νγκεν συμφωνεί. «Προσωπικά προτιμώ τα πιο κοντά νύχια, καθώς δουλεύω πολύ με τα χέρια μου και είναι πιο εύκολο να τα δουλέψω και να τα φροντίσω».Η Ζόλα Γκανζοραϊτ -η nail artist που είναι υπεύθυνη για πολλές από τις viral mani στιγμές της Χέιλι Μπίμπερ - προτιμά τα “μεσαία” νύχια, αλλά παρατηρώ ότι οι πελάτισσές μου ζητούν ολοένα και πιο κοντά νύχια. «Οι άνθρωποι τείνουν να προτιμούν ένα πιο natural look και τα κοντά νύχια δείχνουν σίγουρα πιο αβίαστα», προσθέτει.

«Ακόμη δεν χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση σε σύγκριση με τα μακριά νύχια - δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το σπάσιμο ενός νυχιού και δεν χρειάζεστε επιπλέον προστασία ή προϊόντα.»

Ένα γρήγορο scroll στο TikTok θα σε πείσει αφού πολλές creators έχουν αγκαλιάσει την «εποχή των φυσικών νυχιών». Τα κοντά νύχια έχουν μια διαχρονική αίσθηση που ολοκληρώνει μοναδικά κάθε εμφάνιση και έχουν το πλεονέκτημα να δείχνουν περιποιημένα ακόμα και αν είναι άβαφα. Η συγκεκριμένη τάση έρχεται ως συνέχεια των πιο clean αποχρώσεων που θα κυριαρχήσουν στα νύχια το 2023.

Παρακάτω θα βρεις όσο inspo χρειάζεσαι για να επιλέξεις το επόμενο μανικιούρ σου:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.