ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Fall-proof: 5 χτενίσματα ιδανικά για τις βροχερές ημέρες


Ελένη Τσούτση

5 Σεπτεμβρίου 2023

Fall-proof: 5 χτενίσματα ιδανικά για τις βροχερές ημέρες
Instagram/@ oliviatps
Αυτά τα 5 χτενίσματα είναι τέλεια για τις βροχερές ημέρες και όχι μόνο. Εσύ ποιο θα επιλέξεις;

Οι πρώτες βροχές του Σεπτεμβρίου είναι εδώ και μάλιστα πολύ δυναμικά. Κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα (ελπίζουμε) από τη ζέστη και αυτές τις μέρες πρέπει να προσαρμόσουμε τόσο το στιλ μας όσο και τις beauty επιλογές μας στον άστατο καιρό. Άλλωστε το φριζάρισμα είναι το πιο σύνηθες πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όταν βρέχει αλλά ένα έξυπνο χτένισμα μπορεί δια μαγείας, να το κρύψει.

Εμείς λοιπόν σου προτείνουμε τα πιο όμορφα και βολικά χτενίσματα, τα οποία μπορείς να δοκιμάσεις, συνδυάζοντάς τα με έξυπνα beauty tips που αφορούν στη φροντίδα των μαλλιών.

Ponytail

Κλασική επιλογή για τις περισσότερες γυναίκες, το ponytail ή αλλιώς αλογοουρά απαιτεί ελάχιστο χρόνο και είναι πάντα stylish. Plus, το ponytail σού δίνει την ευκαιρία να διακοσμήσεις τα μαλλιά σου με όποιο τρόπο θέλεις, χρησιμοποιώντας άλλοτε μίνιμαλ κι άλλοτε πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Top Knot Bun

Classy ή ατημέλητο το top knot, δηλαδή ο κότσος στο κεφάλι, αποτελεί αγαπημένο χτένισμα πολλών σταρ. Είναι γρήγορος, εύκολος και μπορεί να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις σας όλες τις ώρες της ημέρας και φυσικά σε περίπτωση βροχής.

Hat

Ο πιο stylish τρόπος είναι να φορέσεις ένα καπέλο και ειδικά τώρα που ο μπερές είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις είναι μια καλή ευκαιρία να επενδύσεις σε έναν. Σε ποια δεν αρέσει άλλωστε το παριζιάνικο στιλ;

Braids

Τίποτα δεν θα μείνει πιο σταθερό από τις αγαπημένες και super stylish braids. Πριν πλέξεις τα μαλλιά σου, πέρασέ τους λίγο αφρό ή κρέμα φορμαρίσματος, ώστε να μην «γλιστράνε» από τα λαστιχάκια και κλείδωσε το look με λακ.

Ballerina Bun

Ένας χαμηλός κότσος μπαλαρίνας είναι αρκετά εύκολος για να τον κάνεις οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας, αλλά πρέπει να πούμε ότι λειτουργεί ιδιαίτερα καλά τις μέρες με βροχή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.