ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τζούλιαν Μουρ: Αυτή είναι η κρέμα που λειαίνει και τις πιο βαθιές της ρυτίδες


Ελένη Τσούτση

5 Σεπτεμβρίου 2023

Τζούλιαν Μουρ: Αυτή είναι η κρέμα που λειαίνει και τις πιο βαθιές της ρυτίδες
Instagram/@ juliannemoore
Η Τζούλιαν Μουρ αποκάλυψε την κρέμα προσώπου κατά των ρυτίδων που εμπιστεύεται

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Τζούλιαν Μουρ, ακολουθεί πιστά μια συγκεκριμένα ρουτίνα στην περιποίηση της επιδερμίδας της που έχει αποτελέσματα και φυσικά δεν την αλλάζει. Στόχος της είναι να μεγαλώνει όμορφα και να επιλέγει προϊόντα που κάνουν πραγματικά καλή δουλειά με την επιδερμίδα της.

Διάβασε εδώ: 5 κρέμες προσώπου που είναι καλύτερες από botox

Είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στη Vogue: «Η μητέρα μου ήταν πολύ ανοιχτόχρωμη και ανησυχούσε μήπως καούμε από τον ήλιο, δεν μας άφηνε να πάμε στην παραλία παρά μόνο μετά τις τρεις, και μπορούσαμε να μείνουμε μόνο για λίγο», εξηγεί. Και έτσι, η 62χρονη σταρ έχει φροντίσει εδώ και καιρό να είναι επιμελής με την φροντίδα της επιδερμίδας της. «Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μου γίνεται όλο και πιο περίπλοκη όσο μεγαλώνω», είχε πει γελώντας.

Πρόκειται για την Environ Youth EssentiA Antioxidant Defence Creme. Μια ισχυρή ενυδατική κρέμα προσώπου για την προστασία της επιδερμίδας εμπλουτισμένη με πλέγμα αντιοξειδωτικών για την αναστολή των ελευθέρων ριζών. Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών C και E, της προ-βιταμίνης Β5, του ελαίου jojoba, των εκχυλισμάτων πράσινου τσαγιού και δενδρολίβανου και της λουτεΐνης. Αυτή η ισχυρή φόρμουλα συμβάλλει στη βελτίωση της εμφάνισης σφριγηλού και πιο ενυδατωμένου δέρματος. Eίναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και ενυδατώνει το δέρμα, αφήνοντας την επιδερμίδα με βελούδινη υφή.

Μπορείς να την εφαρμόσεις το πρωί και το βράδυ μετά την εφαρμογή του ορού σε όλο το πρόσωπο, τα μάτια και το λαιμό πρωί και βράδυ. Εναλλακτικά, ανέμειξε την με τον ορό στην παλάμη του χεριού σου και στη συνέχεια εφάρμοσε στο πρόσωπο με απαλές κυκλικές κινήσεις.

Jenny.Gr

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει και την αγαπημένη της αντιγηραντική κρέμα που δεν αλλάζει με καμία άλλη. Ακόμη, εκτός από τα σωστά προϊόντα, προσέχει πολύ τη διατροφή της και αποφεύγει τις επεξεργασμένες τροφές. Λατρεύει να φτιάχνει smoothie με μπανάνες, ανανά, σπανάκι και νερό καρύδας.

Βρες στην παρακάτω gallery: 5 κρέμες προσώπου καλύτερες από botox

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.