ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 κρέμες προσώπου που είναι καλύτερες από botox


Ελένη Τσούτση

24 Απριλίου 2023

5 κρέμες προσώπου που είναι καλύτερες από botox
Instagram:@naomianwerr
Μια κρέμα προσώπου μπορεί να κάνει θαύματα

Το τέλειο δέρμα δεν υπάρχει αλλά αυτό δε σημαίνει, ότι δεν μπορείς να πετύχεις την καλύτερη εκδοχή του ακολουθώντας την κατάλληλη ρουτίνα ομορφιάς με τα σωστά προϊόντα. Η πάροδος του χρόνου κάνει την επιδερμίδα να αλλάζει υφή και όψη και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: πρέπει να δράσεις άμεσα και να εντάξεις στο skincare σας ένα "δυνατό" wrinkle filler προϊόν.

Με αυτή την κίνηση - ματ θα διατηρήσεις την απαλότητα της επιδερμίδας σου ενώ θα μειώσεις την εμφάνιση των λεπτών γραμμών (που είμαι βέβαιη τόσο επιθυμείς). Μπορείς λοιπόν να επενδύσεις μακροπρόθεσμα σε ένα τέτοιο προϊόν και διατηρήσεις τη νεανικότητά σου αντί να ξεκινήσεις τα botox. Εμείς συγκεντρώσαμε τα top προϊόντα για να διαλέξεις εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Είναι μεγάλος ο αριθμός των γυναικών που δεν μπορούν να συμπληρώσουν ένα εξάωρο ύπνου, πόσο μάλλον το επιθυμητό οχτάωρο, πράγμα που σημαίνει εμφανή σημάδια κούρασης. Όμως υπάρχει λύση και ακούει στο όνομα - wrinkle fillers. Πιο συγκεκριμένα, τα wrinkle fillers αποτελούνται από δομικά μόρια υαλουρονικού οξέος και τονώνουν τα κύτταρα πολύ γρήγορα ενώ ενισχύουν και την παραγωγή κολλαγόνου.

Οι λόγοι που πρέπει να βάλεις στη ρουτίνα σου τα παρακάτω προϊόντα είναι απλοί: θα αναζωογονήσουν το δέρμα σου και θα σου χαρίσουν τη φρεσκάδα που αναζητάς!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.