ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Έχεις λιπαρά μαλλιά; Αυτά είναι τα μόνα σαμπουάν που χρειάζεσαι


Ελένη Τσούτση

6 Σεπτεμβρίου 2023

Έχεις λιπαρά μαλλιά; Αυτά είναι τα μόνα σαμπουάν που χρειάζεσαι
Instagram/@ negin_mirsalehi
Αν έχεις λιπαρά μαλλιά είναι βέβαιο ότι αναζητάς το ιδανικό σαμπουάν που θα σε απαλλάξει μια για πάντα από τη λιπαρότητα. Εμείς σου έχουμε τα καλύτερα σαμπουάν που αναζωογονήσουν τα μαλλιά σου

Όσες γυναίκες έχουν λιπαρά μαλλιά, ειδικά αν είναι και μακριά, ταλαιπωρούνται. Το καθημερινό λούσιμο είναι μια κουραστική ρουτίνα αλλά και απαραίτητη για να φαίνονται τα μαλλιά όμορφα και χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Όμως ένα σωστό σαμπουάν που είναι κατάλληλο για λιπαρά μαλλιά θα ρυθμίσει τη λιπαρότητα και έτσι τα λουσίματα θα γίνουν και πιο αραιά.

H λιπαρότητα των μαλλιών μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, σύμφωνα με τους ειδικούς. Μπορεί να είναι κληρονομική, να είναι αποτέλεσμα ορμονικών διαταραχών ή να σχετίζεται με τις κακές συνήθειες (πχ συχνή χρήση προϊόντων και εργαλείων styling). Αν η λιπαρότητα είναι πολύ έντονη και σε ταλαιπωρεί καλό είναι να πάρεις τη συμβουλή ένός δερματολόγου.

Jenny.Gr

Βέβαια όπως αναφέραμε το πρώτο βήμα είναι να βρεις ένα σαμπούαν που η φόρμουλά του ταιριάζει με την τύπο μαλλιών σου ώστε να δεις διαφορά στην ένταση της λιπαρότητας. Η χρήση του σωστού σαμπουάν είναι το κλειδί για υγιή μαλλιά, και παρόλο που φαίνεται εύκολο, δεν είναι. Τα σαμπουάν rebalancing ή κατά της πιτυρίδας φροντίζουν για την ενυδάτωση του τριχωτού και τη μείωση της αίσθησης της λιπαρότητας.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα καλύτερα σαμπουάν της αγοράς για λιπαρά μαλλιά για να επιλέξεις το αγαπημένο σου:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.