ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Cherry mocha nails: To κομψό χρώμα που έχουν πάθει εμμονή όλες οι fashionistas στο TikTok


Ελένη Τσούτση

5 Σεπτεμβρίου 2023

Cherry mocha nails: To κομψό χρώμα που έχουν πάθει εμμονή όλες οι fashionistas στο TikTok
Instagram/@ clairestarkmanicurist
Το μανικιούρ που θα λατρέψεις αυτό το φθινόπωρο έχει όνομα: Cherry mocha nails

Θέλεις ένα κομψό και stylish manicure με χαρακτήρα; Το νέο mani trend που έχει κατακλύσει το TikTok είναι για σένα. Οι αγαπημένες creators το επιλέγουν φανατικά και ο λόγος είναι απλός: συνδυάζει δυο αγαπημένους υποτόνους του φθινοπώρου, το καφέ και το κερασί. Το όνομα του trend είναι «Cherry Mocha nails» και με ένα απλό scroll στο for you σου είμαι σίγουρη ότι θα το βρεις.

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια έκαναν την εμφάνισή τους λοιπόν πρώτα στα social media. ΄Ήρθε η στιγμή όμως που οι αγαπημένοι μας celebrities και τα it girls δοκίμασαν αρκετά από τα νέα trends και εσυ μπορείς να αντλήσεις έμπνευση για το επόμενο φθινοπωρινό manicure σου. Το καλοκαίρι είναι παρελθόν και η επιστροφή στο γραφείο μας θέλει με ένα κομψό και στιλάτο mani. Πλέον τα νύχια μπορούν εύκολα να γίνουν κυρίαρχο σημείο της εμφάνισής και αυτή τη σεζόν το καταφέρνουν πολύ εύκολα. Οι chic αποχρώσεις, τα σκούρα χρώματα with a twist έχουν την τιμητική τους και σε περιμένουν να τα επιλέξεις.

Jenny.Gr

Άλλωστε οι αποχρώσεις του καφέ πρωταγωνιστούν και στα νύχια μας αυτή τη σεζόν, δείχνοντας πως είναι το trend of the moment!

@yodeebs cherry mocha🍒☕️ #nails #nailinspo ♬ original sound - yodeebs

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.