ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι ειδικοί μίλησαν: Αυτές είναι οι τάσεις στα νύχια που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

18 Σεπτεμβρίου 2023

Οι ειδικοί μίλησαν: Αυτές είναι οι τάσεις στα νύχια που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το φθινόπωρο
Αυτά τα μανικιούρ θα ανανεώσουν το καθημερινό σου στιλ

Έχεις σκεφτεί πώς μπορεί η Δευτέρα να γίνει λίγο πιο εύκολη; Αν όχι, εμείς σου έχουμε την ιδανική πρόταση να κλείσεις ένα ραντεβού με το αγαπημένο σου nail bar και να ανανεώσεις το φθινοπωρινό σου μανικιούρ. Οι ζεστές γήινες αποχρώσεις σε περιμένουν για να τις δοκιμάσεις και να δώσεις ένα fall twist στις εμφανίσεις σου. Αυτή η μετάβαση του καιρού θέλει τόσο τη γκαρνταρόμπα μας έτοιμη όσο και τα μανικιούρ μας.

Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι το καφέ έχει την απόλυτη fall διάθεση που αρμόζει στις ημέρες. Ακολουθούν οι σκούρες αποχρώσεις, που θυμίζουν χειμώνα, και έχουν την must, cozy διάθεση, που αρμόζει στην εποχή, αλλά φυσικά και τα pastel χρώματα με μικρές λάμψεις, που θα χαρίσουν ένα φρέσκο vibe.

Για εσένα που αγαπάς το minimal chic αποτέλεσμα, η μόδα στο nail art για τη σεζόν Φθινόπωρο 2023 βάζει στο παιχνίδι τα διαχρονικά μονόχρωμα νύχια, προσθέτοντας τους μικροσκοπικά σχέδια και διακριτικές, λεπτεπίλεπτες πινελιές, που κάνουν τη διαφορά.

1. Cool-toned nudes


2. Autumn tips


3. Light browns


4. Fudge glaze


5. Classic khaki


6. Matcha moment

7. Return of red

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.