ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αν έχεις κουρασμένο βλέμμα, αυτά τα eye patches είναι για σένα


Ελένη Τσούτση

15 Σεπτεμβρίου 2023

Αν έχεις κουρασμένο βλέμμα, αυτά τα eye patches είναι για σένα
Instagram/@ kaylieestewart
Θέλεις ξεκούραστο και νεανικό δέρμα μόλις σε λίγα λεπτά; Βρες τα καλύτερα eye-patches στη λίστα που ετοιμάσαμε

Η επιστροφή στο γραφείο απαιτεί να είμαστε πολλές ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή και αυτό προκαλεί κούραση στα μάτια μας και κάνει το βλέμμα μας να δείχνει θαμπό. Το concealer μπορεί να το καμουφλάρει και να δίνει φως, όμως οι skincare gurus γνωρίζουν καλά πως είναι απαραίτητο να φροντίσουν ουσιαστικά την επιδερμίδα τους γύρω από τα μάτια.

Τα eye patches είναι το must στην περιποίηση των ματιών. Δεν είναι τυχαίο που τα βλέπουμε όλο και περισσότερο στα social media αφού είναι πολλές οι σταρς που τα εμπιστεύονται. Πρόκειται για αυτοκόλλητες μάσκες που εφαρμόζονται κάτω από τα μάτια και περιέχουν τα πιο επίλεκτα συστατικά όπως ρετινόλη, καφεΐνη, υαλουρονικό οξύ, ceramides και μειώνουν το οίδημα και τους μαύρους κύκλους.

Jenny.Gr
Pexels

Τα eye patches χαρίζουν λαμπερό βλέμμα και άμεσο αποτέλεσμα λείανσης στις λεπτές γραμμές. Είναι σημαντικό, να σημειώσουμε ότι δεν αντικαθιστούν την καθημερινή χρήση της κρέμας ματιών σου, η οποία θα κάνει ακόμη μεγαλύτερη δουλειά.

Παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα eye patches της αγοράς ώστε να δοκιμάσεις καθώς είναι βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα θα τα χρειαστείς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.