ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Θέλεις να μακρύνεις τις αφέλειες σου; Τα καλύτερα tips για να τα καταφέρεις


Ελένη Τσούτση

18 Σεπτεμβρίου 2023

Θέλεις να μακρύνεις τις αφέλειες σου; Τα καλύτερα tips για να τα καταφέρεις
Instagram/@ patrickta
Έκανες αφέλειες και το έχεις μετανιώσει; Παρακάτω θα βρεις τις συμβουλές των ειδικών για να τις μακρύνεις

Οι αφέλειες είναι μία διαχρονική αξία και κάθε χρόνο αποκτούν και μια διαφορετική εκδοχή που τις κάνει να δείχνουν πιο σύγχρονες. Από μακριές μέχρι και τις micro bangs αν μπήκες στο πειρασμό να τις δοκιμάσεις τις αφέλειες αλλά τώρα το μετάνιωσες, μην ανησυχείς υπάρχει λύση. Μπορείς με απλά βήματα να τις μακρύνεις και να τους δώσεις το στιλ φράντζας. Οι αφέλειες πολλές φορές δεν είναι πρακτικές και χρειάζονται καθημερινό styling, και αυτό σημαίνει ότι σου τρώνε χρόνο όταν ετοιμάζεσαι το πρωί για το γραφείο, αλλά don’t panic!

Αν λοιπόν έχεις δοκιμάσει αρκετούς τρόπους μέχρι τώρα και δεν λειτουργού, εμπνεύσου από τις παρακάτω συμβουλές και δες τις αφέλειές σου να μεγαλώνουν με γοργό ρυθμό.

Jenny.Gr
  • Μπορείς ανά δύο λουσίματα να χρησιμοποιείς μάσκα μαλλιών. Η μάσκα θα αναζωογονήσει και θα θρέψει την τρίχα κάνοντάς την υγιή και ανθεκτική. Έτσι τα μαλλιά μακραίνουν πιο γρήγορα και αυτό λειτουργεί και με τις αφέλειές σου.
  • Το conditioner κρίνεται απαραίτητο καθώς οι αφέλειές σου θα μακρύνουν μόνο αν τα μαλλιά σου είναι στο σύνολό τους υγιή. Χάρισε στα μαλλιά σου περισσότερη ενυδάτωση με ένα conditioner που θα χρησιμοποιείς σε κάθε λούσιμό σου.
  • Πες «όχι» στη καθημερινή χρήση θερμότητας. Αν για παράδειγμα ισιώνεις πολύ συχνά τις αφέλειές σου και βάζεις σε πολύ υψηλή θερμοκρασία την πρέσα, οι αφέλειες θα αποκτήσουν ψαλίδα με αποτέλεσμα να σπάνε οι άκρες και τελικά να μη μακραίνουν. Προσπάθησε λοιπόν να μη χρησιμοποιείς συχνά εργαλεία styling και βρες εναλλακτικούς τρόπους για να φτιάξεις τις αφέλειές σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.