ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Σόφι Τέρνερ: Έκανε το πιο δυναμικό hair look της σεζόν μετά τον χωρισμό της


Ελένη Τσούτση

21 Σεπτεμβρίου 2023

Σόφι Τέρνερ: Έκανε το πιο δυναμικό hair look της σεζόν μετά τον χωρισμό της
Instagram/ @ sophiet
O φωτογραφικός φακός την εντόπισε στα γυρίσματα της νέας της ταινίας με ένα εντελώς διαφορετικό hair look

Η Σόφι Τέρνερ και ο Τζο Τζόνας ανακοίνωσαν πριν από λίγες ημέρες και επίσημα τη λήξη του γάμου τους, κάνοντας και οι δύο μια λιτή δημοσίευση στα social media. Το παρασκήνιο του χωρισμού τους έχει γίνει θέμα συζήτησης στα social media αλλά εμείς δεν θα ασχοληθούμε με αυτό αλλά με το ανανεωμένο hair look της Τέρνερ που είχε main character energy.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την ηθοποιό στα γυρίσματα της νέας ταινίας που θα πρωταγωνιστεί στην Ισπανία με μερικά μέλη του συνεργείου. Οι φωτογραφίες, δημοσιεύτηκαν από το Page Six, και έδειχναν την Τέρνερ με ένα φρέσκο ξανθό καρέ που της ταιριάζει μοναδικά. Να σημειώσουμε ότι ενδέχεται να είναι περούκα για τις ανάγκες των γυρισμάτων, αλλά της προτείνουμε να σκεφτεί σοβαρά να κάνει ένα chic bob.

Άλλωστε το καρέ συνεχίζει να αποτελεί την πιο κομψή επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αλλάξει τα μαλλιά της. Παραμένει εδώ και χρόνια η αγαπημένη επιλογή πολλών αγαπημένων μας celebrities καθώς τις ανανεώνει και δίνει extra στιλ. Κοντά καρέ, μακριά καρέ, φιλαριστά ή όχι, οι περισσότερες σταρ του Hollywood το έχουν τολμήσει και μας έχουν ενθουσιάσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.