ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Dark Denim: To φθινοπωρινό nail colour που αναδεικνύει τα άκρα και το δέρμα σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

3 Νοεμβρίου 2023

Dark Denim: To φθινοπωρινό nail colour που αναδεικνύει τα άκρα και το δέρμα σου
Η φθινοπωρινή απόχρωση που αξίζει να υιοθετήσεις στο μανικιούρ σου

Το τζιν αποτελεί βασικό item της γκαρνταρόμπας μας από τότε που ανακαλύφθηκε, σχεδόν δύο αιώνες πριν (!). Ένας είναι ο λόγος που τα τέλεια τζιν είναι τόσο περιζήτητα: είναι κλασικά, άνετα και συνδυάζονται με τα πάντα, από ένα άνετο φούτερ μέχρι σακάκι και πουκάμισο.

Το φθινόπωρο είναι αναμφισβήτητα η εποχή που φοράμε κατά κόρον τα αγαπημένα μας τζιν κομμάτια- ο δροσερή φθινοπωρινή θρμοκρασία δημιουργεί την ιδανική συνθήκη για να φορέσεις ένα τζιν μπουφάν ή ένα φαρδύ τζιν σε σκούρα μπλε απόχρωση και να βγεις για έναν καφέ με τη φίλη σου. Είναι λοιπόν απόλυτα λογικό μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μανικιούρ του φθινοπώρου να φέρνει την απόχρωση indigo στα νύχια μας. Ανακάλυψε όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το dark denim nail trend.

Η dark denim τάση στο μανικιούρ

Τo dark denim μανικιούρ δεν είναι κάτι εντελώς νέο, απλώς ένα νέο όνομα για ένα κλασικό χρώμα του φθινοπώρου. Κάθε φορά που έρχεται ο κρύος καιρός, οι αποχρώσεις στα νύχια γίνονται πιο σκούρες - και παρόμοιες αποχρώσεις με το σκούρο μπλε τζιν ήταν πάντα στις πρώτες επιλογές των γυναικών. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η απόχρωση εμπνευσμένη από τα jeans είναι πιο δημοφιλής από ποτέ.

Φυσικά, υπάρχουν μικρές παραλλαγές που μπορείς να εφαρμόσεις στα dark denim σου - όπως ακριβώς οι παραλλαγές των σκούρων denim που έχεις στη ντουλάπα σου. Αλλά, ως επί το πλείστον, όλα εμπίπτουν στην κατηγορία του σκούρου navy και του indigo με μια ελαφριά απόχρωση του γκρι παρόμοια με το τζιν, και έχουν έναν ελαφρώς πιο ήσυχο τόνο - χωρίς να εμπίπτουν σε κατηγορίες όπως το μπλε ηλεκτρίκ ή το γαλάζιο.

Παίξε με το μανικιούρ σου και δοκίμασε τις αποχρώσεις της αγαπημένης φθινοπωρινής παλέτας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.