ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Burnt Orange Nails: H ανατρεπτική φθινοπωρινή τάση στα νύχια που πρέπει να δοκιμάσεις


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

11 Νοεμβρίου 2023

Burnt Orange Nails: H ανατρεπτική φθινοπωρινή τάση στα νύχια που πρέπει να δοκιμάσεις
Πώς να φορέσεις τη burnt orange απόχρωση στο μανικιού σου

Η χρωματική παλέτα για το μανικιούρ του φθινοπώρου περιλαμβάνει κάθε χρόνο σχεδόν τις κλασσικές αποχρώσεις του κόκκινου, berry και σκούρους μπλε ή πράσινους τόνους, καθώς και το απόλυτο μαύρο. Φέτος, μια νέα απόχρωση, αυτή του καμένου πορτοκαλί γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής αυτή τη στιγμή στο μανικιούρ. Τα καμένα πορτοκαλί νύχια, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι trend στο TikTok, συγκεντρώνουν 116,7 εκατομμύρια προβολές, ένας αριθμός που συνεχίζει να αυξάνεται ταχύτατα.

Burnt Orange

Η απόχρωση του καμένου πορτοκαλί εναρμονίζεται απόλυτα με την εποχή. Θυμίζει τα χρώματα της φύσης: των πεσμένων φύλλων που δημιουργούν ένα μαγικό σκηνικό, καθώς και εικόνες από το φθινοπωρινό ηλιοβασίλεμα.

Πρόκειται για μια ανατρεπτική, φρέσκια φθινοπωρινή απόχρωση που σου δίνει την επιλογή να «ξεφύγεις» από τα συνηθισμένα και να αποκτήσεις ένα μανικιούρ που ξεχωρίζει.

Έχουμε συγκεντρώσει για εσένα τα burnt orange μανικιούρ που θα σε εμπνεύσουν πριν από το επόμενο ραντεβού σου στο αγαπημένο σου nail bar:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.