ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Ριάνα, ξανά ξανθιά: H honey-blonde απόχρωση που πρέπει να δοκιμάσεις


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

13 Νοεμβρίου 2023

Η Ριάνα, ξανά ξανθιά: H honey-blonde απόχρωση που πρέπει να δοκιμάσεις
Είναι ξανά 2012; Όχι. Είναι η Ριάνα, πάλι ξανθιά, πάλι τέλεια

Η Ριάνα είναι η βασίλισσα της αλλαγής και ενθουσιάζει με κάθε της εμφάνιση - ειδικά όταν πρόκειται για τα μαλλιά της. Από τα εμβληματικά κόκκινα μαλλιά της την εποχή του Loud μέχρι το pixie κούρεμα της που έκανε πάταγο στο clip του «Umbrella», ξέρει πώς να διασκεδάζει με τα «dos» της. Η μουσικός και επιχειρηματίας έκανε το ντεμπούτο της με ένα κομψό νέο χτένισμα αυτή την εβδομάδα, όταν εντοπίστηκε στο Λος Άντζελες.

Εθεάθη για δείπνο με φίλους στο κλαμπ για ιδιωτικά μέλη San Vincente Bungalows στο Λος Άντζελες αυτή την εβδομάδα. Τότε ήταν που έδειξε το νέο της εντυπωσιακό hairstyle με μακριά, ξανθά μαλλιά.

Η ιδρύτρια και το fashion icon του Fenty Beauty φορούσε επίσης μια στολή με την υπογραφή της Rihanna. Συνδύασε τα μακριά μαλλιά της με ένα γκρι hoodie και ένα φαρδύ κεντημένο τζιν, μαζί με ένα μακρύ παλτό σε καμηλό χρώμα και παπούτσια από δέρμα φιδιού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.