ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Italian mani: Το nail trend που κάνει τα κοντά νύχια να φαίνονται πιο μακριά


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

20 Νοεμβρίου 2023

Italian mani: Το nail trend που κάνει τα κοντά νύχια να φαίνονται πιο μακριά
Η τεχνική του ιταλικού μανικιούρ δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι έχεις πιο μακριά νύχια

Τα μακριά νύχια είναι πράγματι εντυπωσιακά και αξιοζήλευτα. Ωστόσο, στην καθημερινότητα για πολλές γυναίκες δεν είναι τόσο πρακτικά, οπότε επιλέγουν ένα πιο κοντό μήκος για νύχια τους.Αν προτιμάς κι εσύ ένα πιο κοντό μήκος, αλλά παράλληλα θέλεις τα άκρα σου να δείχνουν κομψά και να αναδεικνύεται το χρώμα από το βερνίκι που επιλέγεις, μια από τις τελευταίες τάσεις στο μανικιούρ, θα σε εκπλήξουν ευχάριστα: Το ιταλικό μανικιούρ δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι τα νύχια σου είναι πιο μακριά από ό,τι είναι στην πραγματικότητα και αποτελεί πλέον μια αγαπημένη τεχνική πολλών nail artists.

Τι είναι το ιταλικό μανικιούρ

Το ιταλικό μανικιούρ περιλαμβάνει την έντεχνη εφαρμογή βερνικιού στα νύχια, έτσι ώστε να δημιουργείται μια ψευδαίσθηση μήκους. Εφαρμόζεται κυρίως σε κλασικά μονόχρωμα μανικιούρ ή σε γαλλικό στιλ μανικιούρ. Το χρώμα του βερνικιού πλησιάζει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην επιδερμίδα χωρίς να αγγίζει το δέρμα και μετά βάφεται μια κάθετη γραμμή κατά μήκος του νυχιού, αφήνοντας ένα μικρό κενό μεταξύ της άκρης του τοιχώματος του νυχιού και του gel.

Το νέο γαλλικό μανικιούρ

Εάν δεν επιλέξει ένα μονόχρωμο μανικιούρ, το ιταλικό μανικιούρ μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στις άκρες των νυχιών σου. Σε αντίθεση με το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, όπου το βερνίκι που καλύπτει την άκρη του νυχιού εφαρμόζεται πιο κοντά στα πλαϊνά του νυχιού σε σχήμα μισοφέγγαρου, το ιταλικό στυλ ξεκινά περίπου στα μισά του νυχιού, αριστερά και δεξιά, για να σχηματίσει περισσότερο το «U» - ένας ακόμη τρόπος για να κάνεις τα νύχια σου να φαίνονται πιο μακριά.

Το μανικιούρ για κοντά νύχια

Το ιταλικό μανικιούρ, που ταιριάζει καλύτερα σε κοντά, τετράγωνα ή squoval νύχια, σε κάνει επίσης να παρατηρείς ότι τα νύχια που είναι ήδη επιμήκη , - μακριά, αμυγδαλωτά - φαίνονται πιο στενά. Μόλις το νύχι αρχίσει να μακραίνει, το gel γίνεται πιο εμφανές, επομένως αυτή η τεχνική προορίζεται περισσότερο για πιο κοντό μήκος νυχιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.