ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να υιοθετήσεις το festive μανικιούρ της Μάργκο Ρόμπι


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

21 Νοεμβρίου 2023

Πώς να υιοθετήσεις το festive μανικιούρ της Μάργκο Ρόμπι
IG @tombachik
Αρχίσαμε να συγκεντρώνουμε inspos για τα εοραστικά μας μανικιούρ και αυτό το ιδιαίτερο μανικιούρ της Μάργκοτ μπήκε πρώτο στη λίστα

Η Μάργκο Ρόμπι κατά τη διάρκεια της περιοδείας για την ταινία Barbie απέδειξε ότι είναι «μαέστρος» στο να μπαίνει απόλυτα στον ρόλο και να προσαρμόζει με ανάλογο τρόπο τις εμφανίσεις της από την κορυφή έως τα νύχια. Τότε, την είδαμε να φοράει το signature ροζ χρώμα σε κάθε του χρωματική έκφανση, ενώ σε κάθε νέα εικόνα που δημιουργούσε σημαντικό ρόλο είχαν και τα άκρα της, στα οποία μαζί με τον διάσημο nail artist Τομ Μπάτσικ δημιούρησαν αμέτρητα nail looks που έγιναν σχεδόν όλα trend.


Το νέο θέμα


Τώρα, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και τo μανικιούρ της Μάργκο μπαίνει σε festive διάθεση. Κάνοντας την εμφάνισή της στην πρεμιέρα του Saltburn, είδαμε μια φρέσκια εικόνα της Margot στην οποία συνδύασε μια εντυπωσιακή Schiaparelli δημιουργία με ένα υπέροχο εορταστικό μανικιούρ, φυσικά δια χειρός του αγαπημένου της Tom Bachik.

Τα άκρα των δακτύλων της έμοιαζαν να έχουν μια χρυσαφένια λάμψη, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μια μοναδική ανάμειξη χρωμάτων με τα βερνίκια νυχιών Le Vernis της Chanel σε αποχρώσεις Beige Cendre και Brun Fume - δύο (προς το παρόν μη διαθέσιμες) αποχρώσεις που χάριζαν ένα χρυσό φως με χακί φινίρισμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.