ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Nude βερνίκι νυχιών: Πώς να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

24 Νοεμβρίου 2023

Nude βερνίκι νυχιών: Πώς να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο
@jlo
Τι θα γινόταν αν το χρώμα του βερνικιού νυχιών που σου ταιριάζει περισσότερο από όλα τα άλλα χρώματα ήταν το φυσικό χρώμα των νυχιών σου;

Τι θα γινόταν αν η καλύτερη nude απόχρωση βερνικιού νυχιών ήταν αυτή που ταιριάζει απόλυτα με το φυσικό χρώμα των νυχιών σου; Αυτός θα μπορούσε σίγουρα να είναι ο κανόνας που θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις την πιο κατάλληλη ουδέτερη απόχρωση για εσένα. Γιατί όλα τα nude βερνίκια νυχιών δεν είναι όλα ίδια, όπως άλλωστε δεν είναι ούτε τα νύχια και οι υποτόνοι του δέρματος.

Η παλέτα των nude βερνικιών κυμαίνεται από καφέ έως μπεζ, γαλακτερό και soft ροζ. Εάν επιλέξεις τη «λάθος», υπάρχει ο κίνδυνος να κάνεις την επιδερμίδα του χεριού σου να φανεί πιο γκριζωπή ή κίτρινη. Το nude βερνίκι νυχιών πρέπει να επιλέγεται ακριβώς όπως το foundation: πρέπει να συνδυάζεται τέλεια με την φυσική απόχρωση της επιδερμίδας, αναδεικνύοντάς της.

Επομένως, η χρωματική αρμονία είναι επίσης θεμελιώδης για την επιλογή ουδέτερου χρώματος με σκοπό το αποτέλεσμα να είναι πράγματι πολυτελές, κομψό και διακριτικό.
Το σωστό nude βερνίκι νυχιών με βάση τον τόνο της επιδερμίδας σου,

Πώς επιλέγεις το τέλειο nude;

Με βάση τον τόνο της επιδερμίδας σου:Το πρώτο πράγμα που πρέπει να βεβαιωθείς είναι αν ο υποτόνος σου είναι ψυχρός, θερμός ή ουδέτερος. Για να το ανακαλύψεις, πρέπει να κοιτάξεις τις φλέβες σου στο εσωτερικό σημείο του καρπού: αν κυμαίνονται από πράσινο έως λαδί, ο υποτόνος είναι θερμός, αν είναι γαλαζοπράσινος είναι ουδέτερος και αν κυμαίνονται από μπλε έως μοβ είναι ψυχρός. Μαζί με τον υποτόνο, ένα άλλο χαρακτηριστικό που πρέπει να αξιολογηθεί είναι ο τόνος της επιδερμίδας, ο οποίος μπορεί να είναι: ανοιχτός, μεσαίος, σκούρος

Εάν ο τόνος του δέρματός σας είναι ανοιχτός:

  • Με ψυχρούς τόνους, προτίμησε τα απαλά ροζ χρώματα
  • Με ζεστή λαδί απόχρωση, μπορείς να επιλέξεις πιο ζεστές και κρεμώδεις αποχρώσεις.


Εάν ο τόνος του δέρματός σου είναι μεσαίος:

  • Με ψυχρούς τόνους, πες ναι στις ροζ-μπεζ αποχρώσει
  • Με ζεστούς τόνους, οι αποχρώσεις που θυμίζουν καραμέλα, άμμο και caffe latte είναι άψογες.

Εάν ο τόνος του δέρματός σου είναι σκούρος:

  • Με ψυχρό τόνο, είναι ιδανική μια σκούρη ροζ απόχρωση που μωβίζει
  • Με ζεστούς τόνους, επέλεξε τις αποχρώσεις του καφέ, από το χρώμα του φουντουκιού έως της σοκολάτας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.