ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η σοκολατί απόχρωση στο μανικιούρ της Σοφία Ρίτσι είναι η απόλυτη τάση της σεζόν


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

22 Νοεμβρίου 2023

Η σοκολατί απόχρωση στο μανικιούρ της Σοφία Ρίτσι είναι η απόλυτη τάση της σεζόν
IG @sofiarichiegrainge
Δοκίμασε το απόλυτο μανικιούρ της χειμρινής σεζόν

Είναι η εποχή του snuggle, κι αν αυτό δεν είναι σημάδι ότι ήρθε η ώρα να υιοθετήσεις μια πιο βαθιά και ζεστή απόχρωση στο μανικιούρ σου, τότε τι είναι; Η Σοφία Ρίτσι μπήκε αμέσως στο κλίμα της εποχής και επέλεξε να φορέσει στα νύχια της μια σκούρα σοκολατί απόχρωση που δείχνει εκπληκτικά πολυτελής.

«Λατρεύω το χρώμα των νυχιών», έγραψε η διάσημη nail artist, Μπετίνα Γκολντστέιν, στα σχόλια της φωτογραφίας της Σοφία στο Instagram. Κι εμείς θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί της. Ενώ η σοκολατί απόχρωση δεν είναι απαραίτητα η πιο προφανής επιλογή, είναι μια από τις καθολικά κολακευτικές αποχρώσεις για όλους τους χρωματικούς τόνους δέρματος.

Jenny.Gr
IG @sofiarichiegrainge

Για να αναδημιουργήσεις την εμφάνιση στο σπίτι, αρκεί να επιλέξεις ένα βερνίκι σε σκούρο, βελούδινο καφέ και ένα top coat που θα χαρίσει την απολύτως απαραίτητη λάμψη στο μανικιούρ σου. Μπορείς φυσικά να πειραματιστείς με nail designs αξιοποιώντας την μοναδική αυτή απόχρωση με τον τρόπο που σε οδηγεί η φαντασία σου.

Jenny.Gr
IG @sofiarichiegrainge

Το απόλυτο σοκολατί μανικιούρ της χειμερινής σεζόν σε περιμένει… τόλμησε να το δοκιμάσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.