ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Δοκιμάσαμε πρώτοι το νέο SteamPod 4.0 Limited Edition Moon Capsule και αποκαλύπτουμε γιατί το λατρέψαμε!


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

27 Δεκεμβρίου 2023

Δοκιμάσαμε πρώτοι το νέο SteamPod 4.0 Limited Edition Moon Capsule και αποκαλύπτουμε γιατί το λατρέψαμε!
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις πριν κάνεις δικό σου το απόλυτο εργαλείο styling μαλλιών, Steampod Limited Edition Moon Capsule

Το SteamPod 4.0 Limited Edition Moon Capsule από τη L’Oréal Professionnel είναι ένα από τα πιο premium, πολυπόθητα hairstyling tools, το οποίο βρίσκεται στη wishlist πολλών γυναικών για τις φετινές γιορτές, και όχι μόνο!

Εμείς, στο JennyGr, είχαμε τη χαρά να το δοκιμάσουμε πρώτες, να «παίξουμε» μαζί του, να πειραματιστούμε με την εικόνα των μαλλιών μας και να δημιουργήσουμε πολλά και διαφορετικά χτενίσματα! Το αποτέλεσμα πραγματικά μας ενθουσίασε, γι’ αυτό αποφασίσαμε να σου αποκαλύψουμε όλα αυτά για τα οποία το λατρέψαμε και να πούμε ομόφωνα: «Ναι, αξίζει να το κάνεις δικό σου!»

Τι κάνει το SteamPod 4.0 Limited Edition Moon Capsule να ξεχωρίζει

Το νέας γενιάς SteamPod 4.0 είναι σχεδιασμένο χωρίς όρια. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία ατμού, τον νέο εργονομικό, κομψό σχεδιασμό του και τα 3 διαφορετικά χτενάκια που ενσωματώνονται στη συσκευή, δημιουργεί αμέτρητα διαφορετικά χτενίσματα σε κάθε τύπο μαλλιών. Έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά κι επιθυμείς άψογο ίσιωμα; Μπορείς να το έχεις! Θέλεις υπέροχους κυματισμούς ή τέλεια καθορισμένες μπούκλες; Μπορείς εύκολα να μεταμορφώσεις την εμφάνιση των μαλλιών σου μόνη σου, επιτυγχάνοντας οποιοδήποτε hair look με έως 3x πιο γρήγορο αποτέλεσμα και 95% λιγότερη φθορά για τα μαλλιά σε σύγκριση με ένα κλασσικό εργαλείο hairstyling.

Αξίζει επίσης να γνωρίζεις ότι διαθέτει 3 διαφορετικές ρυθμίσεις θερμοκρασίας ώστε να ανταποκρίνεται άψογα στις ανάγκες και την πυκνότητα κάθε τύπου μαλλιών. Η θερμοκρασία ελέγχεται 250 φορές το δευτερόλεπτο, για να διασφαλίζεται η ακριβής θερμοκρασία στις πλάκες της συσκευής.

Το ενσωματωμένο δοχείο νερού σού επιτρέπει να φορμάρεις μέχρι και 192 μέτρα μαλλιών, χωρίς να χρειαστεί να το ξαναγεμίσεις. Για μέγιστη ασφάλεια, η συσκευή απενεργοποιείται μετά από 30 λεπτά αδράνειας. Ενώ, το πλήρως περιστρεφόμενο καλώδιο επαγγελματικού μήκους 2,5 μέτρων διευκολύνει τις κινήσεις σου και το styling.

Jenny.Gr

Με αυτή τη νέα limited έκδοση του SteamPod 4.0, η L’Oréal Professionnel πάει στο φεγγάρι με αποστολή της να δημιουργήσει αμέτρητα looks σε κάθε τύπο μαλλιών. Το SteamPod 4 Moon Capsule μαγεύει σίγουρα κι εσένα, όπως κι εμάς άλλωστε με το νέο εντυπωσιακό του χρώμα. Συνδυάζοντας το μωβ του απείρου, το μεταλλικό ασημί και το γκλίτερ, παραπέμπει στην εξερεύνηση του σύμπαντος και το ταξίδι στη Σελήνη.

Αυτή η φουτουριστική έκδοση αντανακλά το όραμα της L’Oréal Professionnel, το οποίο δεν είναι άλλο από την ανάδειξη της ομορφιάς των γυναικών μέσω της τεχνολογίας. Το SteamPod 4.0 Limited Edition Moon Capsule βασίζεται στην ιδέα ότι στο διάστημα δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητα, δεν υπάρχουν σύνορα. Το σύμπαν είναι ένα πεδίο ανοιχτό, όπου τα πάντα είναι εφικτά.

But first, heat protection

Εμείς προτού χρησιμοποιήσουμε το SteamPod 4.0 Limited Edition Moon Capsule, εφαρμόσαμε στα μαλλιά μας το L’Oréal Professionnel SteamPod Smoothing Treatment και σου προτείνουμε να το προσθέσεις κι αυτό στη wishlist σου. Πρόκειται για ένα νέο πρωτοποριακό θερμοπροστατευτικό προϊόν σχεδιασμένο για την ασφαλή δημιουργία αμέτρητων διαφορετικών χτενισμάτων με άνυδρη σύνθεση για μακράς διάρκειας έλεγχο της υγρασίας και του φριζαρίσματος. Συγχρόνως, χαρίζει υπέροχη μεταξένια λάμψη στα μαλλιά.

Jenny.Gr

Η πολυτελής σύνθεσή του, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, με πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε α-σιλάνιο (5%) - ένα υδρόφοβο ενεργό συστατικό που επιλέχθηκε για τις απαράμιλλες ιδιότητές του ενάντια στην υγρασία - εισήχθη για πρώτη φορά στη σύνθεση ενός προϊόντος περιποίησης - υπερβαίνει τα συνήθη προϊόντα κατά του φριζαρίσματος αποτελώντας τον καλύτερο σύμμαχο για τέλεια μαλλιά, κάθε τύπου.

Το α-σιλάνιο ενεργοποιείται με τη θερμότητα και ενισχύεται από τον ατμό, δημιουργώντας γύρω από την τρίχα ένα προστατευτικό στρώμα που αντέχει μέχρι και για 5 λουσίματα. Αυτή η «επικάλυψη» είναι συμβατή με όλες τις πρέσες ισιώματος, αλλά έχει εξαιρετικά αποτελέσματα όταν συνδυάζεται με τη δύναμη της τεχνολογίας του Steampod 4 και παρέχει προστασία από θερμότητα μέχρι και 230°C.

Η νέα limited edition θήκη

Jenny.Gr

Το must-have εργαλείο styling της L’Oréal Professionnel «έρχεται» μαζί με προστατευτική θήκη αποθήκευσης, με φουτουριστικό σχεδιασμό εμπνευσμένο από τα διαστημόπλοια και το λογότυπο SteamPod, δίνοντας μια ακόμα πινελιά πολυτέλειας. Μια πολύ πρακτική λύση, ιδανική για τα ταξίδια που σχεδόν όλες μας συνηθίζουμε να φτιάχνουμε τα μαλλιά μας τελευταία στιγμή πριν κλείσουμε τη βαλίτσα. We love!

Μπορείς να βρεις το L’Oréal Professionnel SteamPod 4.0 Limited Edition Moon Capsule, καθώς και το SteamPod Smoothing Treatment σε επιλεγμένα κομμωτήρια και e-shops.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.