ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Λάδι μαλλιών: To must-have της haircare ρουτίνας σου όλο τον χρόνο


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

13 Δεκεμβρίου 2023

Λάδι μαλλιών: To must-have της haircare ρουτίνας σου όλο τον χρόνο
IG @negin_mirsalehi
Το λάδι χαρίζει μοναδική απαλότητα, λάμψη και ενυδάτωση στα μαλλιά

Το λάδι μαλλιών είναι ένα haircare προϊόν που αναμφίβολα έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου, τόσο ως προς τη σύνθεση, όσο και ως προς τα οφέλη του για τα μαλλιά. Το λιπαρό αποτέλεσμα που αφήνει εξακολουθεί να φοβίζει τις γυναίκες με πιο λιπαρά μαλλιά, αλλά η λάμψη και η απαλότητα που χαρίζει είναι κάτι που πραγματικά μας μαγεύει όλες και μας βάζει στον πειρασμό να το δοκιμάσουμε.

Συχνά, κάνουμε το λάθος να πιστεύουμε ότι το λάδι μαλλιών ανήκει κυρίως στην καλοκαιρινή haircare ρουτίνα μας. Στην πραγματικότητα όμως το λάδι μαλλιών είναι ένα προϊόν πολύ απαραίτητο για τα μαλλιά μας όλο τον χρόνο.

Γιατί το καλοκαίρι γίνεται απαραίτητο;

Η προσθήκη ενός λαδιού στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών είναι ένα θεμελιώδες βήμα για να αποκτήσουμε όμορφα, υγιή μαλλιά, όλους τους μήνες του χρόνου. Οι ευεργετικές ιδιότητες των ελαίων και των λιπαρών οξέων που περιέχονται σε αυτά κάνουν τα μαλλιά πιο δυνατά, πιο λαμπερά, πιο απαλά και πιο ανθεκτικά στις βλάβες που προκαλούνται από τον ήλιο, τη ζέστη, το θαλασσινό νερό και το χλώριο. Για το λόγο αυτό, το καλοκαίρι γίνεται ακόμη πιο σημαντικό να τα χρησιμοποιούμε.

Jenny.Gr
IG @negin_mirsalehi

Τα μαλλιά το έχουν ανάγκη και τον υπόλοιπο χρόνο

Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιειούμε το λάδι όλο το χρόνο για να διατηρούμε τα μαλλιά μας υγιή και δυνατά. Μετά το λούσιμο, σε ήδη στεγνά μαλλιά, είναι απαραίτητο να απλώνουμε μερικές σταγόνες στα μήκη για να προστατεύουμε τις άκρες και να αποφεύγουμε το σπάσιμο . Μια άλλη επιλογή είναι να συνδυάζουμε τη δύναμη των ελαίων με αυτή των θρεπτικών μασκών πριν το πλύσιμο, ιδανικές για σγουρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Μπορείς για παράδειγμα να προσθέσεις μερικές σταγόνες στην αγαπημένη σου μάσκα – είναι μια κίνηση που θα αφήσει τα μαλλιά εξαιρετικά απαλά και ενυδατωμένα.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.