ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Μπλε και μωβ σαμπουάν: Τι προσφέρουν στο χρώμα των μαλλιών


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

19 Δεκεμβρίου 2023

Μπλε και μωβ σαμπουάν: Τι προσφέρουν στο χρώμα των μαλλιών
IG @hoskelsa
Ποιο από τα δύο ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δικών σου βαμμένων μαλλιών;

Είτε έχεις κάνει ανταύγειες στα μαλλιά, είτε έχεις ένα ομοιόμορφο χρώμα σε όλο το μήκος των μαλλιών, είτε απλώς κάνεις βαφή για να καλύψεις τα λευκά στις ρίζες των μαλλιών σου, είναι πάντα απίστευτα αναζωογονητικός ο αέρας με τον οποίο φεύγεις από το κομμωτηήριο.

Αλλά μετά, αρχίζει το άγχος. Πόσο θα διαρκέσει το χρώμα; Πότε πρέπει να κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο; Ευτυχώς, υπάρχουν τα μπλε και μωβ σαμπουάν!
Πρόκειται για συνθέσεις που έχουν δημιουργηθεί για να σε βοηθήσουν να διατηρήσεις στην καλύτερη δυνατή εκδοχή το χρώμα σου όσο το δυνατό περισσότερο. Γνωρίζεις ποιο από τα δύο όμως πρέπει να επιλέξεις;

Τι κάνει το Purple Shampoo;

Το μωβ σαμπουάν περιέχει μωβ χρωστικές που διορθώνουν οποιοδήποτε κίτρινο χρώμα στα μαλλιά, που δεν πρέπει να συγχέεται με το πορτοκαλί. Έτσι, εάν τα μαλλιά σου τείνουν να αποκτούν γρήγορα μια μπρούτζινη και κίτρινη απόχρωση, η χρήση αυτού του τύπου σαμπουάν μπορεί να είναι απίστευτά θαυματουργή. Το μωβ είναι το αντίθετο του κίτρινου στον χρωματικό κύκλο, επομένως, είναι το μόνο χρωματιστό σαμπουάν που θα ακυρώσει αυτούς τους κίτρινους τόνους για μια άψογη ξανθιά απόχρωση μαλλιών.

Jenny.Gr
IG @kaiagerber

Τι κάνει το Blue Shampoo;

Το μπλε σαμπουάν είναι ένας άλλος τύπος σαμπουάν που μπορεί να σε βοηθήσει για να διατηρήσεις αναλλοίωτο το χρώμα των μαλλιών σου. Το μπλε σαμπουάν χρησιμοποιείται για να εξουδετερώσει τους ανεπιθύμητους πορτοκαλί τόνους μέσα στα μαλλιά. Ένα μπλε σαμπουάν είναι για μελαχρινά ή σκούρα ξανθά μαλλιά, καθώς έχει φυσικά υποτόνους κόκκινου και πορτοκαλί. Ως εκ τούτου, εάν τα μαλλιά σου είναι πιο σκούρα, προτίμησε το μπλε σαμπουάν από το μωβ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.