ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Brow Lamination: Η τεχνική που χαρίζει πιο όμορφα και εντυπωσιακά φρύδια


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

20 Δεκεμβρίου 2023

Brow Lamination: Η τεχνική που χαρίζει πιο όμορφα και εντυπωσιακά φρύδια
IG @zendaya
Η απόλυτη μεταμόρφωση της εικόνας των φρυδιών σου, σε περίπου μία ώρα

Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα όλες μας αναζητάμε θεραπείες και τεχνικές ομορφιάς που θα ανανεώσουν την εμφάνισή μας, θα ανεβάσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή μας και θα μας κάνουν να δείχνουμε ακόμα πιο όμορφες, πιο ξεκούραστες και περιποιημένες από ποτέ. Σε αυτές τις θεραπείες, συγκαταλέγεται και το brow lamination.

Πρόκειται για μια τεχνική αφιερωμένη στα φρύδια. Σίγουρα έχεις ακούσει πολλά και έχεις δει τη συγκλονιστική αλλαγή που επιφέρει στην εικόνα των φρυδιών το brow lamination, καθώς πρωταγωνιστεί στα social media. Αναμφίβολα, είναι η τέλεια περιποίηση ομορφιάς για όποια γυναίκα θέλει πιο ίσια φρύδια που είναι εύκολο να φορμάριστούν και να παραμένουν σταθερά στη θέση τους χωρίς να πέφτουν, όλη την ημέρα.

Τι είναι το brow lamination

Ακριβώς όπως η χημική επεξεργασία των μαλλιών, το brow lamination αλλάζει την υφή της τρίχας των φρυδιών. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο όμορφο, πιο πλούσιο και περιποιημένο φρύδι. Το brow lamination είναι μια επαγγελματική υπηρεσία που ισιώνει τις τρίχες των φρυδιών, ώστε να μπορούν εύκολα να επανατοποθετηθούν σε πιο πλήρες και ανυψωμένο σχήμα.

Πόσο διαρκεί η πλαστικοποίηση φρυδιών;

Τις περισσότερες φορές, διαρκεί από έξι έως οκτώ εβδομάδες. Μπορεί ωστόσο να διαρκέσει περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με το πώς μεγαλώνουν φυσικά τα φρύδια. Είναι επίσης σημαντικό να είσαι εξαιρετικά προσεκτική με τη φροντίδα τους μετά τη θεραπεία. Όσο λιγότερο νερό εφαρμόζεται στα φρύδια, τόσο περισσότερο θα παραμείνουν τα χημικά σε κάθε τρίχα, παρατείνοντας το χρονικό διάστημα που μπορείς να επωφεληθείς από την υπηρεσία.

Το αποτέλεσμα του brow lamination είναι πραγματικά εντυπωσιακό και αν έχεις μπει στον πειρασμό να το δοκιμάσεις, τότε σε παροτρύνω να υποκύψεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.