ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 κομψά χτενίσματα που αφαιρούν χρόνια από την εμφάνισή σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

12 Ιανουαρίου 2024

5 κομψά χτενίσματα που αφαιρούν χρόνια από την εμφάνισή σου
IG @jlo
Ιδανικά χτενίσματα για γυναίκες άνω των 40 ετών

Εάν έχεις τη διάθεση να αλλάξεις την εμφάνισή σου με κάποιο διαφορετικό στιλ χτένισματος, αλλά δεν εμπνέεσαι από οτιδήποτε βλέπεις, έχεις έρθει στο σωστό μέρος. Έχουμε συγκεντρώσει 5 κομψά haircuts και hairstyles που φαίνονται όμορφα και κομψά σε κάθε γυναικείο πρόσωπο, αλλά παράλληλα μπορούν να σε κάνουν να αισθανθείς απόλυτα ανανεωμένη κι αναζωογονημένη.

Blunt Bobs & Mid-Length Cuts

Η προσθήκη μερικών layers, ειδικά στο μπροστινό μέρος των μαλλιών, μπορεί να προσφέρει ένα lifting effect στο πρόσωπό σου και να επιστήσει την προσοχή στα μάτια, τα ζυγωματικά και τη γραμμή του σαγονιού. Ωστόσο, αν προτιμάς τα μαλλιά σου να έχουν ένα μήκος σε όλο το εύρος τους, μπορείς να τα κάνεις να δείχνουν πιο γεμάτα, πλούσια και υγιή.

Curtain bangs

Οι αφέλειες σε στιλ «κουρτίνας» πλαισιώσουν υπέροχα το πρόσωπο και δίνουν χαρακτήρα σε οποιοδήποτε στυλ.

Κλασικές αφέλειες

Μια πιο πυκνή ή πιο αραιή φράντζα, ανάλογα με το γούστο σου, μπορεί να κρύψει τυχόν ατέλειες και λεπτές γραμμές στο μέτωπο που θα προτιμούσες να μην υπήρχαν.

Ανταύγειες

Οι ανοιχτόχρωμες ανταύγειες σε τμήματα μαλλιών που πλαισιώνουν, μπορούν να χαρίσουν άμεσα φως και λάμψη. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θα ήταν ιδανικό η απόχρωση που θα επιλέξεις να συμπληρώνει αρμονικά τη φυσική απόχρωση και τον τόνο της επιδερμίδας σου.

Pixie cut

Πρόκειται για ένα haircut που μπορεί να δώσει στην εμφάνισή σου μια πιο φρέσκια και δροσερή νότα. Παράλληλα, είναι ένα ιδανικό κούρεμα για εσένα που θέλεις να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση πιο πυκνών και πλούσιων μαλλιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.