ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Κάιλι Τζένερ και η χρωματική αλλαγή στα μαλλιά της που μας μεταφέρει στην King Kylie εποχή


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

18 Ιανουαρίου 2024

H Κάιλι Τζένερ και η χρωματική αλλαγή στα μαλλιά της που μας μεταφέρει στην King Kylie εποχή
IG @kyliejenner
Η Κάιλι Τζένερ σκέφτεται ροζ

Η σταρ των Καρντάσιανς έκανε τους θαυμαστές της να νοσταλγήσουν την παλιά της εικόνα, όταν έκανε την εμφάνισή της με μια νέα ροζ απόχρωση στα μαλλιά που θύμιζε την εφηβεία της.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Instagram στις 16 Ιανουαρίου, η Κάιλι Τζένερ άλλαξε τα signature μελαχρινά μαλλιά της στο χρώμα της τσχλόφουσκας και πόζαρε στο αυτοκίνητό της.

Η μεγιστάνας έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, «hiiiii με θυμάσαι», ένα αναιδές νεύμα σε αυτό που οι θαυμαστές της αποκαλούσαν «King Kylie εποχή».
Όπως ήταν φυσικό, η εμφάνιση θύμισε στους θαυμαστές την εποχή που η Κάιλι άλλαζε συνεχώς το χρώμα των μαλλιών της σε αποχρώσεις του κίτρινου, το μωβ και του μπλε. Η Κάιλι εμφανίστηκε τελευταία φορά με ένα ροζ περούκα το 2020 σε ένα πάρτι γενεθλίων.

Ωστόσο, πριν μερικές ώρες σε νέα της ανάρτηση που παρουσιάζει το νέο Kylie Cosmetics Foundation η εικόνα της παραμένει αυτή που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.
Τελικά, ισχύει πράγματι ότι η Κάιλι επέστρεψε στη ροζ απόχρωση μαλλιών; Η ανάρτηση ήταν ένα απλό throwback ή πρόκειται για ένα ακόμα διαφημιστικό τρικ;

Τι συμβαίνει Κάιλι με τα μαλλιά σου;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.