ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Tο Μidi-Βob θα είναι το πιο πολυπόθητο κούρεμα μαλλιών για όλο το 2024


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

25 Ιανουαρίου 2024

Tο Μidi-Βob θα είναι το πιο πολυπόθητο κούρεμα μαλλιών για όλο το 2024
IG @hoskelsa
Είτε θέλεις να κοντύνεις το μήκος των μαλλιών σου είτε να το μακρύνεις, το Midi-Bob haircut είναι το ιδανικό για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου

Το Midi-Bob είναι ένα εκπληκτικά ευέλικτο κούρεμα μεσαίου μήκους, που απαιτεί ελάχιστο styling, ενώ είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών και ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου. Αναπόφευκτα, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν το Midi-Bob το απόλυτο στιλ κουρέματος για το 2024.

Το Bob haircut ήταν το πιο περιζήτητο κούρεμα του 2023. Eνώ με την άφιξη της νέας σεζόν ενδεχομένως περιμέναμε να ανακαλύψουμε ένα εντελώς διαφορετικό haircut trend, ωστόσο το Bob αποδεικνύεται πως ήρθε στη ζωή μας για να μείνει και το 2024. Αυτό που αλλάζει δεν είναι άλλο παρά μόνο μερικά εκατοστά επιπλέον στο μήκος του, διατηρώντας αμείωτη την κομψότητά του.

Jenny.Gr
IG @hoskelsa

Αντί λοιπόν να αγγίζει το πηγούνι, όπως το κλασσικό Bob κούρεμα, το Midi-Bob φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων. Το μυστικό της επιτυχίας του κατά τη διαδικασία του κουρέματος είναι ότι πρέπει να κοπεί αρκετά καθαρά στις άκρες.

Μπορεί να στιλιζαριστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, με χωρίστρα στο κέντρο ή με χωρίστρα στο πλάι και απαλά γυρισμένες τις άκρες προς τα μέσα ή με εκπληκτικά θηλυκούς κυματισμούς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.