ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το must-have έλαιο που επανορθώνει και αναζωογονεί τα νύχια


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

14 Φεβρουαρίου 2024

Το must-have έλαιο που επανορθώνει και αναζωογονεί τα νύχια
IG @tombachik
Το έλαιο βιταμίνης Ε για τα νύχια πρέπει να βρίσκεται πάντα δίπλα σου στο κομοδίνο

Εάν ο στόχος σου είναι τα δυνατά κι υγιή νύχια, το έλαιο βιταμίνης Ε δεν είναι κάτι που πρέπει να αγνοήσεις. Είναι η τελευταία πινελιά σε κάθε μανικιούρ και για καλό σκοπό, αφού το λάδι βιταμίνης Ε ενυδατώνει, δυναμώνει και προστατεύει τα νύχια.

Τι είναι το έλαιο βιταμίνης Ε;

Η βιταμίνη Ε δρα ως αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα νύχια από τη βλάβη που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, ενώ ενυδατώνει και θεραπεύει σε βάθος τόσο τις πλάκες όσο και το περιβάλλον δέρμα.
Πέρα από τις ενυδατικές και προστατευτικές της ιδιότητες, η βιταμίνη Ε βοηθά στην καταπολέμηση των εισβολέων βακτηρίων και ιών. Επιπλέον, βοηθά στη διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων. Όσον αφορά στα νύχια, αυτό σημαίνει ότι η βιταμίνη Ε μπορεί να τα βοηθήσει να γίνουν πιο δυνατά και υγιή.

Τα οφέλη του ελαίου βιταμίνης Ε για τα νύχια

Βοηθά στη διατήρηση υγιών νυχιών.Το έλαιο βιταμίνης Ε παρέχει όλα τα απαραίτητα οφέλη που χρειάζεσαι για να αναπτύξεις υγιή και μακριά νύχια.

Μπορεί να αναστρέψει τις βλάβες στα νύχια. Δεν είναι μυστικό ότι κάποιο βερνίκι νυχιών και αφαίρεση βερνικιού νυχιών μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιβλαβές για τα νύχια. Το έλαιο βιταμίνης Ε μπορεί να επιδιορθώσει και να προστατεύσει από τη φθορά.

Μπορεί να εξαλείψει το κιτρίνισμα των νυχιών.

Ενυδατώνει τα νύχια. Το έλαιο βιταμίνης Ε είναι σούπερ ενυδατικό και μπορεί να αναζωογονήσει τόσο τα ίδια τα νύχια τόσο και τα ξηρά πετσάκια.

Προστατεύει τα νύχια. Δεδομένου ότι η βιταμίνη Ε δρα ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις βλάβες των ελεύθερων ριζών στα νύχια και ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.