ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Big hair: To μεγαλύτερο hair trend του 2024


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

28 Φεβρουαρίου 2024

Big hair: To μεγαλύτερο hair trend του 2024
IG @gigihadid
To 2024, θέλουμε τα μαλλιά μας όσο το δυνατόν πιο μεγάλα

Ένα από τα μεγαλύτερα hair trends του 2024 είναι τα πλούσια, ογκώδη μαλλιά, ανεξαρτήτως στιλ κουρέματος και μήκους. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα μαλλιά με πολύ όγκο είναι κάτι καινούργιο ή ότι η ροπή προς την προβολή της φυσική υφής των μαλλιών θα βγει από τη μόδα. Εκείνες οι «σκοτεινές μέρες» που οι φυσικές μπούκλες θεωρούνταν σε μεγάλο βαθμό ασυνήθιστες, ευτυχώς έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Επομένως, αυτή η τάση έχει να κάνει με την εσκεμμένη δημιουργία όσο το δυνατόν μεγαλύτερου όγκου στα μαλλιά, ακόμα κι αυτά είναι απόλυτα ίσια.

Η τάση των «big hair» είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ευρύτερο κόσμο της μόδας αυτή τη στιγμή. Βλέπουμε ρούχα με έντονους ώμους και παντελόνια με φαρδιά μπατζάκια, οπότε αυτή η εμφάνιση στα μαλλιά προσθέτει επιπλέον vibes στο look και δημιουργεί τολμηρή αίσθηση ελευθερίας. Τώρα είναι πιο αποδεκτό από ποτέ να «αγκαλιάσουμε» το φυσικό φριζάρισμα των μαλλιών και να το τονίσουμε ακόμα περισσότερο.

Σε ποια σχήματα προσώπου ταιριάζουν τα «big hair»;

To στιλ των «big hair» είναι ιδανικό για πρόσωπα με οβάλ σχήμα – αυτό το σχήμα προσώπου ταιριάζει σε όλα τα hairstyles. «Λειτουργεί» επίσης εξαιρετικά σε πρόσωπα σε σχήμα ρόμβου καθώς στενεύει τα ζυγωματικά, τα οποία τείνουν να είναι πιο φαρδιά. Στην πραγματικότητα όμως δεν υπάρχουν περιορισμοί. Μπορεί κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από το σχήμα του προσώπου της να επιλέξει τα ογκώδη μαλλιά.

Πώς να αποκτήσεις το «big hair» look

Στην Ελλάδα, οι περισσότερες γυναίκες έχουμε ίσια ή σπαστά μαλλιά. Επομένως, αν δεν είσαι από τις τυχερές που τα μαλλιά τους έχουν αυτές τις αξιοζήλευτες υπέροχες μπούκλες, θα πρέπει να μιμηθείς τον όγκο δημιουργώντας μπούκλες με ένα hairstyling tool και να ολοκληρώσεις το χτένισμα με ένα σπρέι υφής ώστε να αποδόσεις με τον καλύτερο τρόπο την αίσθηση των ανασηκωμένων μαλλιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.