ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Baroque bob: To κομψό haircut που θα ανανεώσει την εμφάνισή σου αυτή την άνοιξη


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

1 Μαρτίου 2024

Baroque bob: To κομψό haircut που θα ανανεώσει την εμφάνισή σου αυτή την άνοιξη
IG @zendaya
Ένα πολυτελές κούρεμα με Old Hollywood αισθητική

To bob haircut είναι το πιο «πολυσυζητημένο» κούρεμα στον κόσμο της ομορφιάς. Γυναίκες από όλο τον κόσμο έχουν υιοθετήσει την τάση του bob σε όλες του τις εκδοχές και διαφοροποιήσεις, ήδη από το 2023. Ενώ την άνοιξη του 2024, το bob haircut που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει είναι το baroque bob.

Baroque bob

Τι κάνει το baroque bob να διαφοροποιείται από τα άλλα στιλ; Κατά κύριο λόγο, πρόκειται για ένα αρκετά δομημένο κόψιμο μαλλιών με μήκος που σταματά ακριβώς πάνω από το ύψος των ώμων. Η βασική του διαφορά αφορά στο styling και τον τρόπο που αποδίδεται το προσεγμένο ογκώδες φινίρισμά του. Είναι ένα εξαιρετικά κομψό και πολυτελές hairstyle που αποπνέει την αίγλη μιας άλλης εποχής.

Jenny.Gr
IG @zendaya

Το baroque bob ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου και υφή μαλλιών. Είναι όμως πράγματι ιδανικό για γυναίκες με λεπτά μαλλιά, καθώς προσθέτει μοναδικό όγκο και εκπληκτική διάσταση. Στον αντίποδα, μπορεί επίσης να εφαρμοστεί εύκολα και σε πιο πυκνά ή και σγουρά, αρκεί να εξυπηρετεί ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζεται η τεχνική χτενίσματος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.