ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

It’s a must: H χωρίστρα στο πλάι προσδίδει κομψότητα και πολυτέλεια στα hair looks


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

7 Μαρτίου 2024

It’s a must: H χωρίστρα στο πλάι προσδίδει κομψότητα και πολυτέλεια στα hair looks
IG @brycescarlett
Ένα εύκολο trick για να χαρίσεις άμεσα περισσότερο όγκο στα μαλλιά σου

Τις τελευταίες σεζόν όταν μιλάμε για μαλλιά, αναφερόμαστε κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με το haircut και τα trends στο χρώμα τους. Όσον αφορά στο styling φυσικά και κάνουμε αναφορές και δίνουμε τα απαραίτητα tips που θα σε βοηθήσουν να το επιτύχεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ωστόσο σπάνια αναφερόμαστε στη χωρίστρα των μαλλιών.

Αναμφισβήτητα είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του hairstyling, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι το θέμα της χωρίστρας των μαλλιών είναι απόλυτα εξατομικευμένο. Όταν μια γυναίκα επιλέγει να κάνει τη χωρίστρα της στη μέση ή στο πλάι, το κάνει ανάλογα με το πώς την εξυπηρετεί στην καθημερινότητά της ή με το πώς αισθάνεται ότι κολακεύει περισσότερο το πρόσωπό της.

Είναι γεγονός ότι τα πιο νεαρά κορίτσια προτιμούν τη χωρίστρα στη μέση, άλλωστε προσδίδει μια επιπλέον νότα φρεσκάδας στην ήδη δροσερή εικόνα τους. Ωστόσο, αυτή τη σεζόν η πλαϊνή χωρίστρα βιώνει μια «αναγέννηση» και γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα hair trends, για γυναίκες κάθε ηλικίας.

Jenny.Gr
IG @brycescarlett

Η Χωρίστρα στο πλάι

Jenny.Gr
IG @brycescarlett

Η χωρίστρα στο πλάι δημιουργεί μια κομψή και πολυτελή εμφάνιση. Είναι μια υπέροχη επιλογή για ένα βραδινό hair look, αλλά αποτελεί και μια πολύ παλιά τεχνική για να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση περισσότερου όγκου στα μαλλιά. Κι αυτό είναι σίγουρα είναι πολύ «δυνατό» χαρακτηριστικό της, που ικανοποιεί ιδιαίτερα τις γυναίκες με πιο λεπτά ή λίγα μαλλιά, καθώς μεταμορφώνει άμεσα την εικόνα τους.

Jenny.Gr
IG @brycescarlett


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.