ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Teasylights: Tο «μυστικό» για ένα βαμμένο, αλλά πιο φυσικό χρώμα μαλλιών


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

3 Απριλίου 2024

Teasylights: Tο «μυστικό» για ένα βαμμένο, αλλά πιο φυσικό χρώμα μαλλιών
IG @sheamarie
Μια παλιά τεχνική επεξεργασίας χρώματος μαλλιών που τώρα βρίσκεται στο επίκεντρο

Η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών μας είναι μεγάλη beauty υπόθεση, αλλά και πρόσκληση - ειδικά αν αναλογιστούμε πόσες πολλές χρωματικές επιλογές έχουμε στη διάθεσή μας για να επιλέξουμε. Μερικές φορές, μπορεί να ικανοποιούμε τη διάθεσή μας για αλλαγή με μικρές τροποποιήσεις, όπως τα highlights. Εκεί μπαίνουν τώρα στο «παιχνίδι» των αλλαγών στα μαλλιά τα teasylights. Είναι μια τεχνική βαφής μαλλιών που υπήρχε πάντα, αλλά τώρα γίνεται πιο δημοφιλής παγκοσμίως.

Τι είναι τα Teasylights

Τα teasylights είναι μια τεχνική επεξεργασίας χρώματος των μαλλιών που στόχο έχει να τονίσει, να φωτίσει και να κάνει πιο ζωντανό το φυσικό χρώμα των μαλλιών. Ουσιαστικά δίνει ένα φρέσκο update στην απόχρωση των μαλλιών.

Jenny.Gr
IG @sheamarie


Αυτή η τεχνική βαφής μαλλιών λειτουργεί άψογα σε όλους τους τύπους και τις υφές μαλλιών, θέλει ωστόσο λίγη προσοχή αν τα μαλλιά είναι ήδη εύθραυστα και κατεστραμμένα. Είναι επίσης εύκολο να συνδυαστεί και με άλλες τεχνικές όπως για παράδειγμα το balayage.

Jenny.Gr
IG @sheamarie

Teasylights vs Highlights

Το «ανεκπαίδευτο» μάτι μπορεί να μην μπορεί να διακρίνει τα teasylights από τα highlights, αλλά υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές στο αποτέλεσμα των δύο τεχνικών. Με τα teasylights, τα φυσικά μαλλιά πιέζονται προς τα πίσω και έξω, επιτρέποντας να διατηρήσουν το φυσικό τους χρώμα. Αυτό επιτρέπει στον hair colorist να δημιουργεί ταυτόχρονα την επιθυμητή φωτεινότητα στο χρώμα, καθώς και να διατηρεί τη φυσική διάσταση. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία βαφής, τα επεξεργασμένα τμήματα μαλλιών αναμυγνύονται υπέροχα με το φυσικό χρώμα και αποκτούν μια απίστευτα ζωντανή εμφάνιση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.