ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Linen Blonde: Η απόχρωση μαλλιών που προσθέτει δροσερή διάθεση στις εμφανίσες μας αυτή την άνοιξη


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

3 Απριλίου 2024

Linen Blonde: Η απόχρωση μαλλιών που προσθέτει δροσερή διάθεση στις εμφανίσες μας αυτή την άνοιξη
IG @matildadjerf
Μια ουδέτερη απόχρωση μαλλιών που κολακεύει όλους τους τόνους δέρματος και είναι ιδανική για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Οι μέρες μεγάλωσαν και το φως του ήλιου καθημερινά μοιάζει όλο και πιο λαμπερό. Το ίδιο λαμπερά δείχνουν και τα μαλλιά μας όλες εκείνες τις στιγμές που τα «χαϊδεύει» ο ήλιος. Ήρθε λοιπόν η εποχή που σταδιακά το φυσικό χρώμα των μαλλιών ανοίγει, όμως είναι αλήθεια ότι χρειάζεται αρκετός χρόνος για να «αγγίξουμε» το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Linen Blonde

Jenny.Gr
IG @matildadjerf

Αν επιθυμείς να αποκτήσεις πιο άμεσα το πιο υπέροχο χρώμα μαλλιών για την άνοιξη και το καλοκαίρι, μπορείς να εμπιστευτείς τα μαγικά χέρια του κομμωτή σου και να του ζητήσεις τη «Linen Blonde» απόχρωση. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά «φορέσιμο» χρώμα μαλλιών που ταιριάζει εκπληκτικά με όλους τους τόνους δέρματος, από τον πιο ανοιχτό έως τον πιο σκούρο. Η απόχρωση Linen Blonde Φωτίζει το πρόσωπο, προσθέτει τρισδιάστατο εφέ στα μαλλιά και προσθέτει μια πιο ανέμελη διάθεση στην εμφάνιση κάθε γυναίκας.

Jenny.Gr
IG @matildadjerf

Όπως όμως συμβαίνει και με κάθε άλλη ξανθιά απόχρωση, τα μαλλιά στην απόχρωση linen blonde μπορεί να γίνουν λίγο ξηρά, γι' αυτό πρέπει να δείχνεις ιδιαίτερη προσοχή στην φροντίδα τους και να τα ενισχύεις με προϊόντα που στοχεύουν στη θρέψη των μαλλιών.

Η ενυδάτωση είναι η λέξη-κλειδί: Η προσθήκη ενός conditioner βαθιάς ενυδάτωσης στην εβδομαδιαία ρουτίνα μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά σε αυτές τις περιπτώσεις.

Να είσαι προσεκτική με τη θερμότητα: Να εφαρμόζεις πάντα προστατευτικό ενάντια στη φθορά που προκαλεί η θερμότητα όταν κάνεις styling με ζεστά εργαλεία. Επίσης, αξίζει να επενδύσεις και σε ένα καλό αντηλιακό για τα μαλλιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.