ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Fishtail: Πώς να δημιουργήσεις εύκολα μια εντυπωσιακή πλεξούδα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

11 Απριλίου 2024

Fishtail: Πώς να δημιουργήσεις εύκολα μια εντυπωσιακή πλεξούδα
IG @sheamarie
Η πλεξούδα Fishtail αναβαθμίζει και προσδίδει ενδιαφέρον στο styling των μαλλιών

Οι πλεξούδες επιστρέφουν ξανά αυτή την εποχή και δημιουργούν εύκολα και γρήγορα κομψά, αλλά και παιχνιδιάρικα χτενίσματα στα μαλλιά μας. Ένα από τα πιο δημοφιλή και απλά στην εκτέλεση στιλ πλεξούδας είναι το Fishtail, το οποίο μάλιστα προσαρμόζεται υπέροχα και με μεγάλη επιτυχία σε κάθε περίσταση. Μπορούμε να το δούμε από μια πρόταση σε νυφικό χτένισμα, αλλά και σε πιο χαλαρή και ατημέλητη εκδοχή για καθημερινές εμφανίσεις στην πόλη (ή σιγά-σιγά στην παραλία.

Πώς να δημιουργήσεις μια πλεξούδα Fishtail

Βήμα 1: Πρόσθεσε λίγη πούδρα όγκου ή σπρέι στις ρίζες και στα μήκη των μαλλιών. Χώρισε τα μαλλιά σε δύο ίσα μέρη, είτε μισά ίσια προς τα κάτω στη μέση ολόκληρου του κεφαλιού είτε χωρίζοντας την αλογοουρά στα δύο. Για μεγαλύτερη ευκολία, ας ονομάσουμε τη μία πλευρά Α και την άλλη πλευρά Β.
Πάρε ένα μικρό τμήμα μαλλιών από την πλευρά Α, ακολουθώντας τη γραμμή των μαλλιών. Διάσχισέ το και πρόσθεσέ το στην πλευρά Β, διατηρώντας δύο ξεχωριστά τμήματα ανά πάσα στιγμή καθώς κατεβαίνεις.

Βήμα 2: Τώρα κάνε το ίδιο πράγμα στην αντίθετη πλευρά. Πιάσε ένα μικρό τμήμα μαλλιών από την αντίθετη πλευρά Β που ταιριάζει, ακολουθώντας τη γραμμή των μαλλιών. Σταύρωσέ το και πρόσθεσέ το στο τμήμα Α με το οποίο ξεκίνησες, συνεχίζοντας να διατηρείς δύο ξεχωριστά τμήματα καθώς δουλεύεις την πλεξούδα σου.

Jenny.Gr
IG @laurenladnier

Βήμα 3: Επέστρεψε στην αρχική πλευρά Α. Επανάλαβε το πρώτο βήμα παίρνοντας ένα άλλο μικρό τμήμα μαλλιών από την πλευρά Α που ακολουθεί κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών, σταύρωσέ το και πρόσθεσέ το στην πλευρά Β.

Βήμα 4: Επέστρεψε στην πλευρά Β. Πιάσε ένα άλλο μικρό τμήμα μαλλιών από την αντίθετη πλευρά Β ακολουθώντας τη γραμμή των μαλλιών, πέρασέ το και πρόσθεσέ το στο τμήμα Α με το οποίο ξεκίνησες

Βήμα 5: Επανάλαβε τα βήματα μέχρι να φτάσεις στο τέλος της πλεξούδας. Όταν φτάσεις στην άκρη της πλεξούδας, στερέωσέ την με ένα λαστιχάκι μαλλιών. Μπορείς ωστόσο, να ολοκληρώσεις το styling των μαλλιών, προσθέτοντας μια girly πινελιά με ένα φιογκάκι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.