ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Λήγει το σαμπουάν ή το conditioner;


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

18 Μαΐου 2024

Λήγει το σαμπουάν ή το conditioner;
IG @laurajadestone
Τα σημάδια που «μαρτυρούν» πώς ήρθε η στιγμή να τα αντικαταστήσεις

Ίσως λούζεις και περιποιείσαι τα μαλλιά σου μόνο μία φορά την εβδομάδα ή ίσως κάνεις εναλλαγή με πολλά διαφορετικά προϊόντα φροντίδας. Σε κάθε περίπτωση, ένα μπουκάλι σαμπουάν ή conditioner μπορεί να μείνει για πολύ καιρό μέσα στο μπάνιο. Αυτό μπορεί να είναι υπέροχο για κάποιους λόγους, αλλά εγείρει επίσης ένα μεγάλο ερώτημα: Λήγει το σαμπουάν και το conditioner;

Αποδεικνύεται ότι ναι, το σαμπουάν και το conditioner λήγουν και όταν λήξουν, δεν είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσεις κανένα από τα δύο προϊόντα.

Jenny.Gr
IG @laurajadestone

Τα σημάδια που θα σου «δείξουν» ότι το σαμπουάν ή το conditioner έχει λήξει

Διαχωρισμός συστατικών: Αυτό σημαίνει ότι ορισμένα από τα χημικά συστατικά έχουν διαχωριστεί. Όταν συμβεί αυτό, συνήθως θα δεις χημικές ουσίες να χωρίζονται σε στρώματα, όπως τα συστατικά του λαδιού στην κορυφή και τα συστατικά του νερού σε ένα ξεχωριστό στρώμα.

Αλλαγές στην υφή ή στο χρώμα: Τα συντηρητικά πιθανότατα δεν είναι αποτελεσματικά και το προϊόν δεν είναι πλέον σταθερό, επομένως μπορεί να παρατηρήσεις αλλαγή χρώματος ή αποχρωματισμό του προϊόντος

Jenny.Gr
IG @laurajadestone

Δυσάρεστη οσμή: Εάν παρατηρήσεις άσχημη μυρωδιά ή αφύσικη οσμή στο προϊόν, αυτό είναι κάτι που σου επιβεβαιώνει πως πρέπει να πετάξεις το προϊόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.